Ez lehet a szülés jelei?
Figyelt kérdés
Ma egész nap a wc-t jártam nagyon görcsöl a hasam , be van dagadva az egész fejem kezem lábam hiába fekszem akkor is, és alul is nagyon meg dagadt (bocsi hogy így írom) 3 hete volt 2100. Azóta orvos nem látott. Szokott keményedni a hasam is. És a magzat vizem kevesebb az átlagnál az van uh papírra írva. 36 hetes vagyok. Sztetek?!2012. jún. 23. 20:13
1/7 A kérdező kommentje:
ja és azt elfelejtettem oda írni hogy nagyon fáj az egész hátam!
2012. jún. 23. 20:19
2/7 anonim válasza:
Mindenképp hívd fel az orvosodat! Vagy menj be a kórházba! Esetleg vaklárma és hazaküldenek, ez legyen a legnagyobb bajod. Minden jót!
3/7 anonim válasza:
szerintem ez a szülés jele.remélem már bent vagy a kórházban
4/7 A kérdező kommentje:
még nem várok hátha elmúlik most úgy görcsölök mint ha meg akarna jönni
2012. jún. 23. 20:31
6/7 anonim válasza:
Nekem is úgy görcsölt mintha meg akart volna jönni mikor vajúdtam... ez szerintem szülés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!