Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi lehet még? Ez a nyákdug...

Mennyi lehet még? Ez a nyákdugó volt? Elkezdtem nyílni?

Figyelt kérdés
Ma reggel pisi után véletlenül a papirral kihúztam egy egybe kocsonyás, szintelen 2-3 centis izét. Nem éreztem hogy ott van. Semmim nem fáj, csak a babóm nagyon aktív le sem áll. Folyamatosan ficánkol. 37.-ik hétben vagyok. Mire számíthatok?
2013. ápr. 19. 07:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet estére meglesz a baba, de lehet 1-2-3 hét.

Igen, elkezdték nyílni !!!!

2013. ápr. 19. 07:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is tuti az volt,mondjuk nem biztosíték,nekem az első rész a 7-ik hónapban mente el,aztán meg a 40+2-nél reggel majd este,hívtam a mentőt,semmi,reggel burokrepesztés majd oxi és este lett meg a fiam :) Könnyű szülést!:) 37hkm
2013. ápr. 19. 07:57
 3/5 anonim válasza:
Én a kiírt szülés időpontja előtt két héttel jártam ugyanígy. Nem tágultam, nem voltak jósló fájásaim, semmi. A 41-ik héten még mindíg semmi. Mindenki azt mondta, hogy a általában 3-4 magzatvízvizsgálat után már beindul a szülés- nálam semmi, 7-szer nézték a magzatvizet. Aztán jött a dokim, hogy szabad a szülőszoba, és ő is nagyon ráér, mi lenne, ha szülnék.:) Elcsípte a burkot, és meglett a lányom
2013. ápr. 19. 08:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem szülés előtt 1 nappal távozott, de akkor már 39 hetes voltam. A nyákdugó távozása után akár 3 hét is eltelhet mire beindul a szülés. De mindenképpen azt jelzi, hogy lassan eljön az idő:) Könnyű, problémamentes szülést!:)
2013. ápr. 19. 08:29
 5/5 A kérdező kommentje:
A védőnőm szerint be kellene mennem. De semmi panaszom nincs, tök jól érzem magam, én inkább még várnék. Gondolom ha beindul úgyis észreveszem :)
2013. ápr. 19. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!