Zárt méhszájnál nem tud ugye a nyákdugó eltávozni? És a szülés is "messze"van?
Figyelt kérdés
Igaz,hogy 40+1 hetes vagyok,de vajon ki kell várjam azt az egy hetet míg beinditják,vagy lehet,hogy akár ma is megszülök?2013. ápr. 3. 18:08
1/3 anonim válasza:
De, tud. nekem is elkezdett távozni a nyákdugó, mégis totál zárt voltam. azt, hogy mikor szülsz, nem tudhatjuk.
2/3 anonim válasza:
Ezt nem lehet előre kikövetkeztetni, lehet hogy kihúzod 42 hétig, de az is lehet, hogy éjszaka megszülsz. Ezt még a dokik sem tudják megjósolni csupán a méhszáj állapotából. A nyákdugó elmehet zárt méhszájnál is, mert nem belül van, hanem pont a méhszájban. De nem is biztos, hogy észreveszed amikor elmegy, mert ha mondjuk pont a wc-n ülsz és pisilsz amikor kijön akkor nem fogod látni.
3/3 anonim válasza:
37 hetesen ment el a nyakdugo egy resze teljesen zart maradtam, 40+10 re szuletett a Fiam es 40+8 volt a szules inditas napja.. Nem akart ez a gyerek erre s vilagra kibujni.. Mutet lett a vege...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!