Távozott a nyákdugó, vajon mikor indul meg a szülés?
Figyelt kérdés
40. hétben vagyok,16-ra vagyok kiirva...ma távozott a nyákdugó (nyálkás fehéres-átlátszó volt),méhösszehúzódásaim már régóta vannak (egyre erősebbek is)de még rendszertelenek! Múlthét csütörtökön még zárva volt a méhszájam...vajon igy mikor indulhat meg a szülés?2012. szept. 10. 13:45
1/9 anonim válasza:
Barátnőmnek elment a nyákdugó, majd pont egy hét múlva szült.
Nekem reggel 8-kor elment a nyákdugó, és délután 4-kor született a lányom.
Szóval ez tök változó.
2/9 anonim válasza:
Én még 3 hétig nyákdugó nélkül szaladgáltam. Na persze neked már nincs 3 heted :)
4/9 anonim válasza:
Valamiért elment. Szóval! Miért kell 40 percenként kiírni ugyanazt? Kaptál választ eleget! http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
5/9 A kérdező kommentje:
Utolsónak: azt a kérdést nem én írtam ki!mintahogy láthatod is én azt irtam,hogy a 40. hétben vagyok,amit belinkeltél nekem ő pedig azt irta,hogy ma 40 hetes!
2012. szept. 10. 14:15
6/9 A kérdező kommentje:
a többieknek köszönöm a választ :)
2012. szept. 10. 14:17
7/9 anonim válasza:
40+3nál elment a nyákdugó, 40+5nél beindult a szülés, és 19 óra vajúdás után, 40+6ra megszületett a fiam. Ja, és végig totál zárt voltam, az első fájástól számítva 11 óra múlva kezdtem tágulni.
8/9 anonim válasza:
4. vagyok! Akkor elnézést kérek tőled!!!
Így elég nehéz megmondani, hogy mikor is fog beindulni a szülés, lehet akár 1-2 nap, vagy akár 2 hét is. Nekem a 37. héten ment el, végül a 40+6. héten szültem meg. Könnyű és gyors szülést! :)
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsónak: semmi baj :) köszönöm,remélem könnyű szülésem lesz :) az este nagyon sokszor volt összehúzódásom,a derekam is majd leszakadt tőle,de nem rendszeresek :(
2012. szept. 11. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!