Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez vajon a nyákdugó távozása?

Manócskaah kérdése:

Ez vajon a nyákdugó távozása?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne hogy hogyan lehet észrevenni a nyákdugó távozását?

Nekem 2napja nagyon sok nyákos,vanilia pundinghoz hasonló(néha tojásfehérjés) folyásom van,de nem vészesen sok,csak a bugyimon meg a wc papíron észrevehető,tehát nem folyik...

Azt mondták ez már lehet az,és van akinek több napon keresztül is tart ez a távozási folyamat. én még csak 34.hetes vagyok,szerintetek ez az lehet? ÉS ha igen,akkor mennyi idő még a szülés kb innentől kezdve?

Ha butaságot kérdeztem elnézést,első babámat várom és még nem vagyok olyan tapasztalt ebben... :))

2012. nov. 2. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:
2012. nov. 2. 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez a videó jó, de picit félrevezető is. Nem biztos, hogy ez így távozik, vagy hogy ilyen színű lesz. Nekem napokig ment el, pontosabban 4 napig és kisebb mennyiségekben. Mindig csak a wc papíron vettem észre és nekem teljesen egyértelmű volt, hogy az az. Enyhén rózsaszínes kocsonyás anyag. Nem lehetett összetéveszteni semmilyen folyással sem. De nem mindenkinek távozik így. Van akinek csak szüléskor. És hogy meddig húzhatjuk nélküle? Nos többnyire napokon belül megindulhat a szülés, de van aki heteket kihúz nélküle. Mint írtam, nekem 4 nap. Igaz ez a 35. héten. Biztos voltam benne, hogy az és be is mentem a kórházba, ahonnan hazaküldtek mindenféle vizsgálat nélkül, csak egy szülésznő nézte meg a betétem, amin természetesen nem volt semmi. Megnyugodtam, hogy nincs gond, de nem kellett volna. Kicsit nagyon felületesen néztek meg és éjjel mentem vissza szülni.

Mikor mész legközelebb dokihoz vagy védőnőhöz? Ha úgy érzed, hogy gond van, inkább menj dokihoz, kórházba és nézesd meg magad. Legfeljebb azt mondják, hogy nincs gond és megnyugszol. Kívánom, hogy ez még ne a nyákdugó legyen! Minden jót!

2012. nov. 2. 17:05
 3/4 A kérdező kommentje:

35.héten szültél? És nem lett baja a picinek? egészséges? mennyit kellett bent lenned a kórházba és mekkora súllyal született?

Hát bízom benne hogy ez még nem az,korai lenne. dec 17.re vagyok kiírva.

De nagyon köszi a kimerítő választ,aranyos vagy :)

A linket is köszönöm :)

2012. nov. 2. 18:43
 4/4 anonim ***** válasza:

2900 g és 47 centike volt, tehát nem volt pici. Így ha kivárja a végét, nagy baba lett volna. Nem is a méretekkel volt gond, hanem hogy légzési nehézségei voltak, emiatt tették inkubátorba és vitték másik kórházba, ahol van koraszülött osztály. Összesen 8 napot voltunk kórházban. A koraszülöttsége miatt jártunk vele ellenőrzésekre, de a mai napig egy gyönyörű, egészséges 3 éves kisfiú. :) Nem látni rajta, hogy korábban jött. Azért jó lett volna elkerülni. Ezért mondom, ha valaki nem oda illő dolgokat érez, hallgasson a megérzésére. Én hagytam magam lerázni, pedig végig éreztem, hogy ez lesz.

Nem biztos ám, hogy a nyákdugód távozik, lehet simán folyásod van, de azt sem árt a dokival közölni, mert jobb, ha a fertőzések elkerülése végett az is kezelve van.

Drukkolok, hogy decembernél előbb ne babázhass! :)

2012. nov. 2. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!