Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindig éhes vagyok. Hogy...

Mindig éhes vagyok. Hogy tudnám, kicsit csillapitani az étvágyom? Csak azért mert, már nem birok annyit fözni vásárolni, amennyit eszek. Vagy ez igy természetes?

Figyelt kérdés
26 hetesvagyok,mi lessz később?tudom,hogy sokat kell enni,de azért,gondolom nem ennyit,amennyit én
2009. szept. 26. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

szia!

Egy kismamánál mi a "normális" étkezési szint? Én tábla csokikat majszoltam gyümölcslével + rendes kaja mellette. Jó, magas vagyok, meg eloszlott rajtam, de 20 kg-t híztam. Szülés után lement rólam , újra normális a súlyom. Ne érts félre, én nem "túlevésre" biztatlak , de van hogy ilyenkor többet eszik egy kismami. Próbálj mellette joghurtot, gyümiket enni! A szőlő még most fut le, nagyon sok tápanyag + gyümicukor van benne, ezek kivételesen jót tesznek a szervezetednek!

2009. szept. 26. 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért majszolsz állandóan, mert ég a gyomrod?

Néha én is elfelejtkezem magamról, azt hiszem éhes vagyok, jól bekajálok, utána meg 10 perc múlva megint ennék. aztán rájövök, hogy csak a sav.

Ha nálad nem így van és mindenképpen csillapítani akarod az étvágyad igyál meg egy pohár vizet, amilyen gyorsan csak tudsz. Vagy vegyél 100%-os gyümi vagy zöldséglevet az is eltelít kicsit!

2009. szept. 26. 18:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ha tenyleg olyan sokat eszel,szerintem csak figyelj oda arra,hogy amit eszel az egeszseges is legyen.en 36 hetes vagyok es mar 23 kg szedtem fel,de nem banom,elottem egy egeszelet,hogy le adjam,persze ha van egy kis ambiciod:).kellemes babavarast kivanok:)
2009. szept. 26. 19:48
 4/7 A kérdező kommentje:
én pont azt szeretném elkerülni,hogy 20kg-nál több súlytöbbletet,max.13kg-ot tervezek.mert szerintem,még az egészséges.
2009. szept. 26. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha éhesnek érzed Magad, először igyál. A szomjúságot sokszor félre értelmezzük, lehet, inkább szomjúságot érzel. Próbáld ki, nekem nagyon bevált. Második terhességem (most 38+4), és még csak 7kg jött fel, úgy, hogy eszem rendesen, de az étkezések közt tudatosan iszom eleget, és nem tör rám farkas éhség.

Azt írtad, hogy tudod, hogy sokat kell enni. Ezt ki mondta?

Nem sokkal többet kell enni, inkább jobbat, minőségit. Remélem ez a pár sor segít, hogy ne tömd tele Magad mindig, mert egyáltalán nem egészséges.

2009. szept. 26. 23:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Kontrolláld magad, próbáld meg, mert sokkal több kajára tényleg nincs szükség. Egyedül az utolsó trimeszterben kell max 300kcal-val, többet bevinni, egyébként semmivel nem kell több.

Az ivás nekem is bejött, a csapvíz, ami mindig lecsúszik nekem, 1-2 pohár evés előtt, és nagyon jól eltelít!

2009. szept. 27. 12:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 23:34-essel. Én 36 hetes vagyok, és 9 kiló jött fel. Eszek én is rendesen, de nem mindegy, hogy mit. Ja, és sok sok víz!
2009. szept. 27. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!