Irén24 kérdése:

Elkötnek vagy nem?

Figyelt kérdés
Volt mioma mütétem 5 éve ,volt egy császármetszésem 3 éve .most 15 hetes vagyok és az is császárral lesz most hogy 3 szor vágnak elkötnek szerintetetek vagy a mioma mütétet nem számolják bele hogy vágtak?én ugy tudodm császárral 3 baba lehet ezen én is csak most gondolkoztam el ,ti voltatok már igy és mi történt?
2013. ápr. 26. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Már miért kötnének el? Külön kérnéd? Szeretnéd?
2013. ápr. 26. 11:58
 2/7 A kérdező kommentje:
azért mert 3 vágnak most majd ,én nem szeretném
2013. ápr. 26. 12:01
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem 3 császárom volt 5 év alatt. ajánlották h elkötnek,de nem mentem bele,mert-elviekben pár év mulva akár-lehet még babám. kérdésedre: sztem ez valóban 3 vágásnak számit,de mivel csak 2 gyereket hordtál ki,a méhed nincs még annyira terhelve,igy azt gondolom ez nem ugyanaz mint 3 terhesseég vagyis nem hinném h el kéne köttetned magad. csak úgy meg nem csinálnak ilyet
2013. ápr. 26. 12:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak akkor kötnek el, ha kéred.
2013. ápr. 26. 12:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha előtte szólsz, akkor elkötnek, de ha jól tudom előtte 6 hónappal be kell jelenteni, nem közben kérdezik meg, hogy esetleg akarod e.
2013. ápr. 26. 12:12
 6/7 anonim ***** válasza:
A műtétet nem fogják számolni, de amúgy sem kötnek el csak úgy maguktól, azt neked kell kérni. Max. felajánlhatják 3 császár után, vagy tájékoztathatnak róla, de akkor is neked kell kérned. Egyébként meg nem törvényszerű, hogy csak 3 baba lehet császárral, az is számít mennyi idő telik el a babák közben, milyen a heg.
2013. ápr. 26. 12:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Már az első császárnál is elkötnek ha kéred, ingyen.
2013. ápr. 26. 15:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!