Akik kisbabát várnak v. Vártak tudnának nekem tanácsot adni? A többi lent!
Figyelt kérdés
20-21. Hetes vagyok és mégcsak pàr napja érzem a babàm mozgását!De a problémàm az hogy pl tegnap előtt nagyon aktìv volt mert egész délutàn mocorgott,de tegnap és ma pedig nem nagyon érzem pl ma 1* éreztem tegnap meg 2* picikét! Szìvhangfigyelőm van és ver a szìve szépen,akkorminden ok?! Vagy lehet baj? Nagyon félek!
Volt valaki ugy hogy pl napokig nem v. Csak alig érezte a babàt?
2013. ápr. 25. 19:36
1/9 anonim válasza:
lehet sokat alszik ha a szívhang figyelőn minden oké akkor biztos rendben van. meg még azért picike majd pár hét múlva az oldaladat is kirúgja :)
2/9 anonim válasza:
az teljesen normális ha csak 1-2 szer érzed bizonyos napokon. Ettől még midnen ok. AKkor kell orvoshoz menni ha napok óta nem érzed. De ha van szívhangfigyelőd akkor ez sem számít ha van szívverés nincs miért aggódni.
3/9 anonim válasza:
ez teljesen normális, ne aggódj. :) Én az elején volt hogy napokig nem éreztem, aztán újra mozgott. 31 hkm
4/9 anonim válasza:
ne aggódj.teljesen normális hogy nem mindig ugyanúgy érzed. ráadásul lehet,hogy pont úgy fordult,hogy olyan helyen rugdos amit nem érzel,pl a méhlepényt.
5/9 A kérdező kommentje:
Jaj köszönöm nektek a nyugtató szavakat!
2013. ápr. 25. 19:59
6/9 anonim válasza:
Szerintem már válaszoltam egy másik kérdésedre, de lehet, hogy csak véletlen....
20-21. héten még annyi helye van a babának, ha háttal "kifelé" fordul és "befelé" kalimpál, előfordulhat, hogy nem érzed, főleg, ha nincs lubickolós kedvében és a lepényed mellső fali, akkor meg pláne. Nyugi, lesz még alkalma szét rúgni a ház oldalát. :)
7/9 anonim válasza:
A babák se egyformán akítvak, előfordul hogy többet alszanak és az is hogy többet ficánkolnak. Ezzel nincs is semmi baj. Ha a szive szépen ver és érzed is a mozgását akkor nyugodj meg és élvezd a várandósságot. Ne feled a stessz sem tesz jót a babának.
8/9 anonim válasza:
Nekem 2 nap kimaradt, és még szívhangfigyelőm sem volt. Aztán utána nagyon aktív lett és tegnap úgy mocorgott, h végre apuka is érezte. A babák képesek végigaludni két napot, vagy akkor mocorognak, mikor te is, és így nem érzed. Nincsen semmi gond, ez biztos, főleg, ha hallod a szívét is. :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat!
2013. ápr. 26. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!