Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kíváncsi lennék valamire? A...

Kíváncsi lennék valamire? A sexből és a vele járó orgazmusból érzékelnek valamit a kisbabák a pocakba?

Figyelt kérdés

Kérekszépen mindenkit a korrekt és inteligens vàlaszadàsra! Köszönöm!!!

Azért lennék rà kìvàncsi mert mióta kisbabàt vàrok azóta a pàromat és engem is foglalkoztat,mert nem nagyon merünk együtt lenni!

13+5 hkm!

2013. márc. 7. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha orgazmusod van,a méhösszehúzódást megérzi a baba,ringató érzés neki. A szakemberek szerint jót tesz a babának,amennyiben nincs semmi baj és az orvos nem tilt el tölr,mert bizony vannak olyan esetek is.
2013. márc. 7. 12:12
 2/7 anonim ***** válasza:
A szexből nem hiszem,hogy bármit is érzékel, az orgazmus boldogsághormont szabadít fel, ezért jót tesz a mamának és a babának is... :-)
2013. márc. 7. 12:12
 3/7 anonim ***** válasza:
igen, biztos érzi, enyém nagyon mocorgott utána mindig. Ha neked jó érzés, neki miért lenne rossz?
2013. márc. 7. 12:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezt jó tudni!
2013. márc. 7. 12:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Az orvosok is azt mondják, hogy ami jó a mamának, az jó a babának is! :-) Nem ártotok vele, hacsak nem vagy veszélyeztetett terhes, vagy nem tiltott el tőle az orvos!
2013. márc. 7. 16:18
 6/7 anonim ***** válasza:

én is hasonlóan hozzád ezen dilemmázok. mi nem merjük a "behatolásos" szexet (mondjuk már volt egy vetélésem, ami még jobban visszatart ettől). meg olvastam ezt is:

"Veszélyes-e a terhesség alatti szex: Véleményem szerint igen. Minden olyan tevékenység, ami alhasi vérbőséget okozhat /pl. egy drasztikusabb hashajtó is/ abortív vagy koraszülést megindító hatású lehet. Ezenkívül komoly abortív és görcskeltő veszélyt jelent a közösülés mechanikus hatása a méhnyakon keresztül a terhes méhre, és a spermiumok magas prosztaglandin-tartalma ugyancsak vetélést vagy koraszülést indukálhat. A spontán abortuszok és a koraszülések hátterében a 48 órán belül történt szexuális aktus számottevő mértékben mutatható ki. Éppen ezért a magam részéről a terhesség első 12 hetében a szex minden formáját és az utolsó 12 hetében a közösülést szigorúan tiltom.

Pszichológusok és kineziológusok nagyon gyakran mutatnak ki aktív betegségek vagy panaszok hátterében magzati korban megélt agressziót. Ezek között nem elhanyagolható mértékű a szülők terhesség alatti /akár kíméletes/ szexuális élete, melyet a magzat fizikai és lelki értelemben egyaránt erőszakként élhet meg és aminek a negatív hatásai esetleg csak évtizedek múlva jelentkeznek akár súlyosabb betegség formájában is."

szóval én is odavagyok, hogy most jó vagy nem jó a terhesség alatti szex

13+5 hkm

2013. márc. 7. 18:34
 7/7 anonim ***** válasza:
azt lehagytam, hogy dr. hamvas ferenc véleménye az előbb idézett rész.
2013. márc. 7. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!