Mit érzékelnek a kutyák a TV-ből?
Az enyémet abszolút nem érdekli, viszont láttam videókat, ahol a kutya ül a TV előtt és nézi :)
Mit látnak ők a TV-ből?
"sokan azt gondolják, hogy tévénézés közben a kutyák csak a villanásokat látják, melyeknek összességét az emberi szem mozgóképnek látja. Az LCD tévék képét azonban már ők is filmszerűnek látják."
A mienk is szeret TV-zni, de kizárólag velünk. Ha csak valamiért megy a TV és senkit nem érdekel, akkor a kutyát se. De mikor laptopon nézek valamit és leállítom vagy vége, akkor sokszor még reklamál is, hogy mi történt. :)
Az én kutyusom tv-függő.
Ha unatkozik akkor bekapcsolom neki a tv-t és elvan.
Főleg az animal planetet nézi ahol vannak kutyák meg minden :)
Sokszor "beszél" a tv-hez. :)
Az enyém imádja a 101 nagykutyát :)
Nyáron voltak legyeink. Amikor rámentek a tv-re, ez a kis maki elkapta őket. Mindkét tv-nk tele volt orr- és nyelvnyomokkal. Valamelyik nap játszottam, és míg töltött a játék, az alsó sarokban egy kis fekete manó mozgolódott. Ádáz egyből oda is rohant és megpróbálta leszedni a képről XD
Látják ők is a Tv-t.
Az én kutyám néha nézi a Tv-t. De hamar megunja. Ha viszont valami állat van benne akkor képes végig nézni. Pl. a Kutya hideget a kanapéról végig nézte. Majdnem egyfolytában nézte a képernyőt.
Az enyémek egoisták. Az a kedvenc műsoruk, ha saját magukat látják a tvben:)))
Egyszer betettem egy videót, hogy ülnek és vonítanak. Leültek a tv elé és vonítottak. Azt is felvettem videóra. Aztán betettem azt a videót, hogy ülnek a tv előtt és vonítanak. És leültek és vonítottak. Azt is felvettem....:)))
Tuti h látnak valamit.
Ha kutya meg állatok vannak a tv-ben akkor azt mindig nézi.
Amikor már emberek beszélnek az már nem érdekli.
És tuti nem csak a hangra figyel mert sok olyan van h szövegelnek és csak képen rohangálnak a kutyuk, és bámulja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!