Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit érzékelnek a kutyák a TV-ből?

Mit érzékelnek a kutyák a TV-ből?

Figyelt kérdés

Az enyémet abszolút nem érdekli, viszont láttam videókat, ahol a kutya ül a TV előtt és nézi :)

Mit látnak ők a TV-ből?

2012. jan. 27. 13:37
 1/10 anonim ***** válasza:

"sokan azt gondolják, hogy tévénézés közben a kutyák csak a villanásokat látják, melyeknek összességét az emberi szem mozgóképnek látja. Az LCD tévék képét azonban már ők is filmszerűnek látják."

[link]

A mienk is szeret TV-zni, de kizárólag velünk. Ha csak valamiért megy a TV és senkit nem érdekel, akkor a kutyát se. De mikor laptopon nézek valamit és leállítom vagy vége, akkor sokszor még reklamál is, hogy mi történt. :)

2012. jan. 27. 13:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Az enyémeket sem érdekli. De ez változó. A kutyák ne nézik a Tv-t,hanem az onna kiszűrődő hangokra figyelnek :)
2012. jan. 27. 13:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Mit látnának? A képet és felismerik mi van rajta ember e vagy más.Miért ne ismernék fel?Az hogy menyire érdeklődő az más tészta.Az emberek egy része se érdeklődő.
2012. jan. 27. 13:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én kutyusom tv-függő.

Ha unatkozik akkor bekapcsolom neki a tv-t és elvan.

Főleg az animal planetet nézi ahol vannak kutyák meg minden :)

Sokszor "beszél" a tv-hez. :)

2012. jan. 27. 14:06
 5/10 anonim ***** válasza:
59%

Az enyém imádja a 101 nagykutyát :)

Nyáron voltak legyeink. Amikor rámentek a tv-re, ez a kis maki elkapta őket. Mindkét tv-nk tele volt orr- és nyelvnyomokkal. Valamelyik nap játszottam, és míg töltött a játék, az alsó sarokban egy kis fekete manó mozgolódott. Ádáz egyből oda is rohant és megpróbálta leszedni a képről XD

2012. jan. 27. 15:13
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Egyértelműen látják. Voltam két kutyával is teszten az etológia tanszéken, ahhol egy eye tracker berendezés bemérte a nézésük irányultságát, miközben ember arcokat mutattak nekik. Utána megmutatták a felvételt, hogy hogy mozgott a kutya fókusza. Egyértelműen az ember szeme környékét nézték mindketten, és mindketten elkapták a tekintetüket a mérges férfi arc láttán. Kérdés, hogy mit fognak fel, meg mennyire érdekli őket, de valamit látnak ott az biztos.
2012. jan. 27. 15:17
 7/10 Akiteki ***** válasza:
57%
Az enyémek inkább a hangokra figyelnek fel és ha állat van benne, akkor nézik is.
2012. jan. 27. 15:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Látják ők is a Tv-t.

Az én kutyám néha nézi a Tv-t. De hamar megunja. Ha viszont valami állat van benne akkor képes végig nézni. Pl. a Kutya hideget a kanapéról végig nézte. Majdnem egyfolytában nézte a képernyőt.

2012. jan. 27. 15:42
 9/10 Akiteki ***** válasza:
100%

Az enyémek egoisták. Az a kedvenc műsoruk, ha saját magukat látják a tvben:)))

Egyszer betettem egy videót, hogy ülnek és vonítanak. Leültek a tv elé és vonítottak. Azt is felvettem videóra. Aztán betettem azt a videót, hogy ülnek a tv előtt és vonítanak. És leültek és vonítottak. Azt is felvettem....:)))

2012. jan. 27. 15:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Tuti h látnak valamit.

Ha kutya meg állatok vannak a tv-ben akkor azt mindig nézi.

Amikor már emberek beszélnek az már nem érdekli.

És tuti nem csak a hangra figyel mert sok olyan van h szövegelnek és csak képen rohangálnak a kutyuk, és bámulja :D

2012. febr. 16. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!