A petezsákban nagyon lassan fejlődik a baba. Ez véget el kell vetetni a babát?
Mikor elmentem a dokihoz akkor 5 hetes voltam és 7.0 mm volt a petezsák, aztán 1-hét múlva megint vissza mentem mert kisebb vérzésem és fájásaim voltak írt ki a doki egy UTROGESTAN gyógyszert amit hüvelyen keresztül kell alkalmazni 3x1. és a petezsák akkor 11.3 mm volt.
Vissza kellet mennem 1-hét múlva kontrólra ami a mai nap volt és a petezsák 11.7 mm és azt mondta a doki hogy ne éljem bele magam a terhességbe mert nagyon lassan növekszik az embrió de még szív hangot sem hallott csak petezsákot lát.
Szerintetek keressek fel egy másik orvost és vizsgáltassam ki magam vele hogy most mi az igazság hogy lassan nő vagy fejlődik e ?
Szerintetek mit csináljak nagyon ideges vagyok ..
Nekem csak 6+6-on volt először szívhang, pedig naponta nézték, mert kórházban voltam, barnázás miatt:(
Szóval, szerintem még ne add fel. És nyugi, ennél többet most sajnos nem tehetsz. Drukkolok:)
Üdv, 27 hkm
szia, én 7+5-nél voltam, és már 9 mm-es voltak maguk a babák, szívhanggal, mindennel...
ha téged megnyugtat a tudat, hogy úgymond mindent megtettél, menj el egy másik orvoshoz, én drukkolok nektek azért!
keress el egyet megnyugtatásképpen.
nekem csak a 8.héten volt szívhang. Mondjuk a ciklusom 28. napján foganhatott a babám. Nem volt semmi gond akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!