Mit jelent az hogy " szabályos petezsákban embrió sejthető"?
minden rendben velem, bár annyira rossz minőségű volt az ultrahang gép hogy alig látszódott vmi, ráadásul hasi ultrahangot csinál mindig a dokinő, bár a férjem azt mondja ő látott mindent :)
a lényeg hogy a petezsák szabályos és benne embrió sejthető., egyébként pulzált is a kis szive láttuk, de annyira pici hogy valószinű kisebb egy héttel, a papírra is 6-7 hét gravida van írva, szóval inkább vagyok 6 hetes mint 7.
legközelebb április 5-én megyek újra UH-ra., s
éreztem hogy februárban későn volt peteérésem vszínű később is fogant
szerintem minden mérésnél kevesebb lesz a baba 1 héttel..
na de mindegy megnyugodtam azért, és mondta is hogy minden rendben van egészséges a terhességem is és még biciklizhetek is..
bár azért bennem a félsz, hogy ilyen pindurika még, na de ha a dokinő azt mondta oké, akkor oké !
de akkor miért írta hogy csak sejthető???!!!!
Bocsi az offért, de a gravida, az magzatvédő vitamin.
Azért írta, mert nem látta jól.
ez van írva pontosan:
Grav.s.6-7
terhesség bizonyított
UH:az uterusban szabályos petezsák benne embrió sejthető.
tényleg volt pulzálás is, csak nagyon picike volt,
na meg a uh gép eléggé egy lepukkant elfuserált volt, a dokinő is mondta hogy egy másik gépen jobban látszódott volna..
köszi szépen, kicsit megnyugodtam
istenem a terhesség csupa aggodalom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!