Ha a petezsákban végül nem fejlődik embrió a szikhólyagból, akkor azt az anya észreveheti, vagy csak a következő hetek múlva esedékes UH-n derül ki?
5+2-n voltam dokinál,akkor 1cm petezsákban szikhólyagot látott. Azt mondta,hogy úgy néz ki hogy sikerült,és terhes leszek,de ne örüljek még,hiszen a szikhólyag épp az az "állapot",amiből vagy továbbfejlődik és embrió lesz vagy nem fejlődik tovább,és semmi sem lesz.
Nagyon soká kell még mennem újra,ezért tettem fel a kérdést.
Hát nem.
a szikhólyagból nem baba lesz az fel fog szívódni a fejlődés egy stádiumából.
az embrió mellett van de nem a szikhólyagból lesz a baba.
Abban igaza van hogy még ne örülj mert a 12. hét után lesz biztos a terhesség ., az első harmadban nagyon sok minden más is történhet. Persze ne így legyen !!
Jó egészséget! ++++
Köszönöm.
Akkor bizonyára valamit félreérthettem a doki megfogalmazásában a szikhólyaggal kapcsolatban.
Ezek szerint akkor üres petezsákom volt,baba(kezdemény) nélkül? Jajj,még jobb. :-(
mi van a leleten amit kaptál??
az egyértelmübb lenne ott leírják hogy mit látott az uh-n.
azt tudom mondani hogy lehet hogy félreértetted de ez se baj.
a 7- héttől már lesz szívhang akkor már lehet reménykedni de az utánna hátralevő 5 hét még döntő fontosságú.
Csak pozitívan!!!
Leletet nem kaptam,csak egy UH képet.
Azt mondta a doki,hogy látja hogy valami elkezdődött,beágyazódott,de túl korán mentem.
4hét 4naposan petezsákot látott, szikhólyagról szó sem esett.
1hét múlva még mindig csak petezsák,szikhólyagot itt sem említett.
Rá megint 1hétre petezsákban talán embrió.
Ismét 1hét után már a szívhang is látszott.
Ne aggódj minden rendben lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!