Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 mm-es petezsákban baj, ha...

16 mm-es petezsákban baj, ha még nem ábrázolódik embrió?

Figyelt kérdés
December 09-én jött meg utoljára, Karácsony első napján volt peteérésem, és ma azt mondta az orvos, hogy 5 hetes és 1 napos vagyok. Annyira félek, 3 éve várnánk a mi kis Csodánkat. Hüvelyi uh-n 16 mm-es petezsákot látott még csak. 3 hét múlva kell visszamennem.
2011. jan. 26. 10:52
 1/6 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Olvasd el!!Nyugi!! Nem lesz semmi baj!!!

Tanulságos!!!

2011. jan. 26. 11:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. jan. 26. 11:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Remélem sokat segítettem neked!! Vigyázz magatokra!!!
2011. jan. 26. 11:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Engem 2 hetente visszahívtak UH-ra, mert annyira nem látszott semmi. A 8. héten írták először a papíromra, hogy szabályos petezsák látható, benne magzat nem ábrázolódik. Totál beparáztatott a doki, hogy ez így nem jó, valószínű, nem lesz belőle baba, stb...

Tök kiakadtam, már fel voltam készülve a legrosszabbra.

2 hét múlva megint mentem, már szépen látszott. Még szívhang nem volt, csak mozgás.

Ma vagyunk 32+3 hetesek. :)

Ne izgulj, biztos ott a kis Csodátok, csak még nagyon pirinyó!!!!

2011. jan. 26. 12:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek! Remélem nálunk is minden rendben lesz. Csak pozitívan gondolkozok! :)
2011. jan. 26. 12:19
 6/6 anonim ***** válasza:
5+1 hetesnél kicsit nagy a 16 mm-es petezsák szerintem. Lehet, hogy ikrek lesznek, és még nem látszódnak. Mert egyébként az viszont normális, hogy 5+1 hetesen még nem látszódnak. Az enyém se látszódott. Csak p.zsák.
2011. jan. 26. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!