7hetesen még nincs baba a petezsákban aztán később mégis. El tudnak ennyire bújni?
Szia!Szerintem igen! Engem januárban majdnem emiatt műtöttek meg.Az egyik UH-n volt embrió (szívhang nem),aztán 1 héttel később semmi nem látszódott.Sőt az orvos szerint a petezsákom is deformált volt.Elküldött a kórházba,de szerencsére a műtét előtt volt UH és kiderült van minden.Embrió is,szívműködés is és normális petezsák és szikhólyag.Úgyhogy nagy volt az öröm.Azóta minden rendben. Minden jót kívánok neked!
13+1hetes
A 7 hetet gondolom a mensi alapján mondták. Szerintem mindenféleképpen várni kellene, mert hiába is mondják, hogy mensi alapján ennyi meg ennyi idős terhes valaki, az sosem 100%!!! Csak akkor az, ha te azt mondod, hogy csak akkor voltatok együtt és az tuti 7 hét! Kicsit még várni kell, aztán ha később sincs baba, akkor kezdj aggódni! Addig is remélem előbújik! :) Minden jót!
24 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!