Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pár hetes terhes vagyok,4....

Pár hetes terhes vagyok,4. gyerekem, van aki ilyen sokat nevel? Hogy lehet győzni ennyivel, tapasztalatokat várok!

Figyelt kérdés
Mert kicsit kétségbeesett vagyok,hogy beválaljam-e a 4.-et,mert 3-at sem egyszerű nevelnem.33éves vagyok,a nagyfiam 12éves lessz,lányom 3 éves lesz és a legkisebbik pár nap mulva 1éves.
2013. ápr. 25. 07:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A kicsi decemberben azért nem egy éves lesz, akár elis tud totyogni melletted az oviba és akkor nem kell kötni a kicsit. Amúgy akkor is tortúra lesz az egész, az biztos, de az az időszak sem fog örökké tartani. Biztos túlélitek majd.
2013. ápr. 26. 10:14
 12/13 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es:)Hát igazad van a 3 gyerkőc is szokott káoszt varázsolni nekem,a kicsit ki is közösítik,mert ő csak rongálja a felépített legót,meg a homokvárat,lehet jól jönne egy kistesó neki,hogy ne legyen magányos farkas:)Most afelé hajlok,hogy megtartom,anyagilag,amúgy sem vagyunk gazdagok,de a gyerekeknek azért minden megvan,inkább magunktól vonjuk el:)Hát lehet eggyel több,vagy kevesebb már mindegy:)
2013. ápr. 26. 18:24
 13/13 anonim ***** válasza:

4 es vagyok, na igen nálunk is ez van, a harmadik folyton ki van rekesztve... de ezt hallottam mástól is ahol 3 gyerek van. Gondolom hogy kinőnének ebből, meg nyilván hogy én is terelem őket a jó testvérség meg összetartás irányába, de azért jobb lesz a kicsinek is egy korban vele összenövő :)

Sok boldogságot a kicsihez:)

2013. ápr. 26. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!