Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fel lehet húzni a sima (nem...

Fel lehet húzni a sima (nem kismama) farmert nagy pocakkal?

Figyelt kérdés

Lassan tervezzük a kisbabát és van egy farmer ami nagyon tetszik,meg szeretném venni,de a férjem szerint felesleges,mert pár hónap múlva nem tudom majd felvenni.

Inkább most már ne vásároljak új ruhákat?

2013. ápr. 24. 22:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi amikor elkezdtük tervezni a kisbabát augusztus vége volt szeptemberben pozit teszteltem :) és már csak 7 hét és megszületik a lányom szóval szerintem mindenkinél más. Én sem tudtam sokáig hordani a rendes gatyáimat mert kényelmetlenek voltak a 9 héttől kismamagatyát hordok. szerintem ez is mindenkinél más van aki sokáig tudja hordani valaki szinte a legelején elfelejtheti! de polókat pulcsikat most kezdtem el csak nagyobbakat venni egy 3 hete szóval azok sokáig bírják!
2013. ápr. 25. 10:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem megveheted, ha gyorsan összejön a baba, pár hónapot akkor is tudod használni terhesség elején, meg szülés után is, ha szerencséd van.Bár attól függ, milyen alkat vagy.

Nekem nem volt kismamaruhám. A farmerjaim a végén is jók voltak, csak a gombot kellett kigombolni :) Tunika, hosszú póló alatt simán meg lehet csinálni.

2013. ápr. 25. 11:49
 13/15 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm,az ötleteket! Megvettem a gatyát,bár mást már a terhességig nem veszek,ki tudja :)A többi gatyára meg majd húzok derékmelegítőt,hátha odafogja a kigombolt gatyót, tunika ,aztán elég sokáig kihúzom így remélhetőleg!

Jó babavárást mindenkinek!

2013. ápr. 25. 23:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi újság azóta?
2014. júl. 9. 20:29
 15/15 A kérdező kommentje:

:) júniusban terhes lettem tavaly,a gatyát elég sokáig tudtam hordani úgy,hogy hajgumit tettem a gombjára,a hajgumi másik felét meg a gomblyukba dugtam :) 4 hónapos a kislányom és a gatya még mindig jó rám,pedig 9 kg maradt rajtam (hozzá teszem nem baj,mert nagyon vékony voltam). Viszont van olyan ruhám ami közel sincs ahhoz,hogy feljöjjön rám azóta :D

Köszi a kérdést :)

2014. júl. 10. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!