Korhàzba, a szulésre és utànra kismama pizsit/hàloinget vegyek, vagy jo lesz a sima is, hiszen elvileg a has lemegy szulés utàn?
Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 18:59
1/12 anonim válasza:
Hát, azért azonnal nem megy az le! Bőven mehetsz kismama hálóingbe. De attól függetlenül, lehet hogy jó lesz a sima is. Én elvinném mind a két fajtát, úgyis sűrűn fogsz ruhát cserélni, mert izzadni fogsz, vagy véres lesz.
2/12 anonim válasza:
Nekem elég nagy maradt a pocakom még szülés után. Ha bővebb a hálóinged akkor jó a sima is.
3/12 anonim válasza:
Szülésre hálóinget mindenképpen, úgyse lesz rajtad alul semmi, mert vizsgálgatnak.
Szülés utánra is olyan praktikus, ami felül nyitható a szoptatás miatt, én spec. hálóingben nem érzem jól magamat, itthon se abban alszok.
A hasad meg nem 2-3 nap alatt fog lemenni teljesen.
4/12 anonim válasza:
Pocakod még akkor nagy lesz, és olyan hálóinget vigyél, ami felül gombos, hogy könnyebben tudj szoptatni.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem fogok szoptatni,de koszi a tippeket és vàlaszokat.
2012. máj. 5. 19:33
7/12 anonim válasza:
Miért nem fogsz szoptatni, ha szabad érdeklődni??
8/12 A kérdező kommentje:
7es kivàncsiskodonak uzenem,h igazàbol semmi kozod hozzà,de h jobban aludj az éjjel,elmondom,h egészségugyi problémàbol kifolyolag.
2012. máj. 5. 21:52
9/12 anonim válasza:
javaslom majd neked szülés után az ergam cseppeket tudom ezt nem kérdezted csak gondoltam ide írom nekem jól jött volna mikor szültem : P
10/12 anonim válasza:
Én voltam a kíváncsiskodó...és nem rosszból kérdeztem, és nem lett volna muszáj válaszolni...csak érdekelt, mert ritkán hallok olyat h vki előre tudja h nem fog szoptatni.
Mégegyszer ELNÉZÉST!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!