Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hova forduljak ha baj van?...

Hova forduljak ha baj van? Kulfoldon elek nincs taj kartyam se biztositas.5 honapos terhesen vagyok itthon szabin, es verezgetek, enyhe gorccsel. Hova menjek?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 14:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem voltam. Nekem volt mar ilyen problemam a 7-ik hetben ami 2 hetig tartott. Akkor mindig azt mondtak a korhazban az uh utan hogy minden rendben a magzattal es nem tudjak mitol verzem. Ez Irorszagban volt ahol elek.. Azt mondtak akkor menjek ugyeletre ha friss es piros a ver es fajdalmaim vannak. De ezek nincsenek csak par napja barnazok es minhta lenne valami gorcsos erzes. De azt hiszem varok ha rosszabbodik a helyzet elmegyek a legkozelebbi korhazba. Koszi a valaszokat.
2013. ápr. 24. 21:50
 12/12 anonim ***** válasza:

Merész vagy...

Jobb lenne, ha orvosra bíznád a diagnosztizálást! S nem te döntenéd el, h ez normális vagy nem!!! Terhesség alatt a vérzés főleg görccsel együtt nem nevezhető éppen normálisnak..

2013. ápr. 25. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!