Egész szünetbe itthon voltam egyedül. Mostanra azthiszem egy enyhe depresszió ált be nálam. Mit csináljak?
Bizony, hiányzik belőlem. Vagy csak szimplán nekem is volt már iszonyatosan szar kedvem, de mégis sikerült összeszednem magam, és elhitetnem magammal, hogy bármit meg tudok csinálni. Csupán 1-2 ember kell hozzá, aki segít átvészelni egy-egy ilyen időszakot, aki tartja benned a lelket, és érezteti veled, hogy szeret.
Aki nem volt képes arra, hogy egy ilyen mértékű kapcsolatot alakítson ki valaki iránt, az meg is érdemli, hogy szenvedjen. Az empátia pedig annak jár, aki valóban megérdemli.
én is depresszióa pánikbetegságre hajlamos vagyok
ahogy az egyik hozzászóló írta télen főleg
de érdekes módon ez az idei télen nem jelentkezik
hálistennek, mert eddig minden télen szörnyen rossz volt
gyűlöltem mindent semminek nem tudtam örülni
nekem a barátom jó hatással lett rám aki mindig mondogatta hogy hogy örül a hónak milyen szép a karácsony, tök jó csizmákat lehet ilyenkor venni :D stb
megszerettem én is most már nem érdekes ha megfagyok, tudom hogy jön a nyár
amúgy nagyon sokat vagyok egyedül itthon, vegyél olyan könyveket ami érdekel, kösd le magad
legózzál, pázlizzál, fűzzél gyöngyöt
nem viccelek, én is 20 éves vagyok de mégis sokszor lekötnek az ilyen dolgok :D
na sok szerencsét, ne legyél már így elanyátlanodva
Messze van tőlünk a könyvtár.
Programot szarvezni nincs kivel.
Nincs caládom...
Csak apa van nekem , ő is reggeltől estig dolgozik..
Az a tipikus lúzer vagyok akit mindenki kinevet, csúfol és lenéz.
Ezért nincsenek barátaim.
Aki pedig irta hogy dögöljek meg..annaak köszi szépen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!