Szerintetek lehet baja a babámnak? Van elég helye?
Figyelt kérdés
már 5 hónapos terhes vagyok és szinte nem is látszik.2005-ben volt egy hasplasztikai műtétem és félek hogy emiatt nem tud normálisan nőni a babám.nagyon viszket a hasam alja ez a tágulás miatt lenne?2013. ápr. 21. 10:07
1/4 anonim válasza:
Nekem kb a 22-24. héten kezdett gömbölyödni a hasam, pedig nem voltam dagi, és has plasztikám sem volt.
Nyugi, valószínű most "ugrik" majd egyet a növekedés és azért viszket a hasad, mert nyúlik a bőröd. El fog férni a babád, ne izgulj! :)
Boldog babavárást!
2/4 anonim válasza:
Nem kell aggódnod! Viszont ha viszket a hasad, mindenképpen kenegesd, hogy ne repedjen meg a bőröd. Drogériákban lehet kapni direkt erre a célra készült krémeket kismamáknak.
3/4 anonim válasza:
Nekem 25 hetesen kezdet látszani,de mindenki azt hitte sokkal kisebb a terhességem.
Itt egy megnyugtató pici poci [link]
4/4 anonim válasza:
Jaj, de jó, hogy valaki ezt megkérdezte!
Mert én 21 hetes vagyok, és csak kicsi hasam van, úgyhogy ma reggel én is bedepiztem...
Szóval akkor nem mindenkinek van akkora hasa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!