Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek lehet baja a...

Szerintetek lehet baja a babámnak? Van elég helye?

Figyelt kérdés
már 5 hónapos terhes vagyok és szinte nem is látszik.2005-ben volt egy hasplasztikai műtétem és félek hogy emiatt nem tud normálisan nőni a babám.nagyon viszket a hasam alja ez a tágulás miatt lenne?
2013. ápr. 21. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem kb a 22-24. héten kezdett gömbölyödni a hasam, pedig nem voltam dagi, és has plasztikám sem volt.

Nyugi, valószínű most "ugrik" majd egyet a növekedés és azért viszket a hasad, mert nyúlik a bőröd. El fog férni a babád, ne izgulj! :)

Boldog babavárást!

2013. ápr. 21. 10:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódnod! Viszont ha viszket a hasad, mindenképpen kenegesd, hogy ne repedjen meg a bőröd. Drogériákban lehet kapni direkt erre a célra készült krémeket kismamáknak.
2013. ápr. 21. 10:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem 25 hetesen kezdet látszani,de mindenki azt hitte sokkal kisebb a terhességem.

Itt egy megnyugtató pici poci [link]

2013. ápr. 21. 10:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Jaj, de jó, hogy valaki ezt megkérdezte!

Mert én 21 hetes vagyok, és csak kicsi hasam van, úgyhogy ma reggel én is bedepiztem...

Szóval akkor nem mindenkinek van akkora hasa!

2013. ápr. 21. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!