Kifakadt a babam tbc oltasanak a helye. Mi baja lehet ettol a babamnak?
Figyelt kérdés
nagyon meg volt kemenyedve a helye az oltasnak, amit az elso heten kapott. most 8,5 hetes es bepirosodott, gennyes volt a kozepe es furdesnel magatol kifakadt es nagyon sok genny jott ki belole. most olyan mintha kis seb lenne ott, de mar nem kemeny. lehet belole baja a babamnak?2008. aug. 15. 22:26
1/4 anonim válasza:
semmi baj nem lesz.természetes,hogy kifakad.Ha nagyon aggódsz,mutasd meg a dokinak.Nyomkodni nem szabad.Az én babám 16 hetes,de még mindig nagy,piros dudor van az oltás helyén.
2/4 anonim válasza:
ne aggódj, ez egy teljesen természetes dolog, az lett volna baj ha nem igy reagál, nem pirosodik be,stb, mert akkor 6 hónaposan ujra megkapta volna.Az is normális hogy olyan mint egy seb, ha megnézed a bal karpdat, neked is meglátszik ennek az oltásnak a hege.
3/4 anonim válasza:
Az én lányom 7 hetes és tegnap reggelre kifakadt neki is. Este még olyan volt , mint egy érett pati ami kinyomásra vár és reggelre magától kifakadt.
Remélem ez így természetes, de most kicsit megnyugodtam, hogy más babájának is ilyen.
4/4 anonim válasza:
Ez így természetes, így a legjobb! Csak arra vigyázz, hogy fürdésnél ne nagyon érjen addig hozzá a víz, amíg gennyes. 8 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!