5 hetes terhes vagyok! De sajnos megfáztam és nagyon köhögök! Félek, h a babámnak ezektől a köhögési rohamoktól nem-e lehet valami baja? Mézet eszem és homeopátiás szirupot, de sajna nagyon lassan múlik! Ugye neki jó helye van odabent?
Figyelt kérdés
2008. júl. 16. 15:10
1/3 anonim válasza:
Kohogestol nem lesz baja!
Ha hoemelkedesed lenne, azt mindenkepp csillapitani kell majd, mert a koraterhes babaknak a laz maradando karokat/vetelest tud okozni, tehat 37.5, 38-tol paracetamol.
Jobbulast!
31 hetes kismami, aki szinten beteg volt koraterhesen
2/3 A kérdező kommentje:
Biztos csak túlaggódom, de annyira be tudok indulni, hogy már fáj a hasam a sok köhögéstől és ezért aggódtam!
Lázam szerencsére nincs! Köszi és sok sikert neked!
2008. júl. 16. 15:28
3/3 anonim válasza:
Szia! Én is nagyon megfáztam kb.8 hetes korunkban. Nagyon köhögtem, és rengeteget fújtam az orrom, a sok köhögéstől még hánytam is, vagyis az erőlködéstől, és nagyon kutyául éreztem magam, de nem lett semmi baj, ne izgulj!Sok boldogságot! :-)))
17 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!