Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg ilyen drága a magnézium?

Tényleg ilyen drága a magnézium?

Figyelt kérdés

Sajna első lányommal is már a 20-héttől keményedtem, akkor mg citrátot írt a doki, ami nem volt vészesen drága, de utáltam is. MEg is fogadtam, hogy legközelebb a tablettát eszem. Most 17 hetes vagyok, de már sokat keményedik a hasam, a doki javsolta is a mgot. De hát a 30 db 1700 ft, és most kel szedjek napi 3X1-et a végén meg 3X3-at.

Hogy győzitek ezt anyagilag?

2009. szept. 25. 10:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én az elsővel a 20.héttől, a másodikkal pedig a 8.héttől szedem a Mg Citrátot. De nem a por változatot, hanem a tablettát. Igaz, az van ráírva, hogy össze kell törni, de nekem a doki is mondta, hogy elég ha félbetöröm, ha nem tudom egészben lenyelni. Félbetörve sem savanyú, csak amíg a nyelvemre teszem.

Felírva az egy doboz 130 Ft körül van. 10 darab.

Én napi 3*1 szemet szedek.

31km

2009. szept. 25. 15:14
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

14:46-os!

Most sajnaltatni akarod madag,hogy te nem eszel szalamit,ki mondta hogy ne egyel!

Pimaszkodas hat nem ertelek te kaptad fel a vizet egy hulye valaszon,amin annyira beragtal,hogy te sertegeted a masikat es akkor meg engem hibaztatsz.akkor ki lesz ko anya kedves ilyen stilussal?

Masik ilyenekre nincs penzed de netezni van,na inkabb maradj ok!

2009. szept. 26. 08:25
 13/15 anonim ***** válasza:
56%

Bocs, hogy a férjem interneten végzi a munkáját, és beköttetük, havi 3000-ért, mert nagyobb csomagra nem futotta! De így legalább tud dolgozni!

Tudod, nagyon sokat sírtam tegnap miattad, szégyelld magadat, és távozz el az oldalról, te szíveket elszomorító, elkényesztetett pics@!!!!!!!!!!!!!

2009. szept. 26. 13:11
 14/15 A kérdező kommentje:

Miért mindig az én kérdéseimből kell vitát csinálni? Mondtam már sokszor, menjetek chetelni, ott lehet egymást anyázni. Ez az oldal nem erre való!!

Nem kell egymást fikázni, főleg, ha már köze nincs a kérdéshez!

Tiszteljétek megy egyást és főleg engem azzal, hogy nem itt eszitek egymást!!

2009. szept. 26. 14:16
 15/15 anonim ***** válasza:

Na ejnye.. Ölik egymást itt a kismamák, és anyukák, szép.

Én 22 éves vagyok, egyedülálló 33. hetet taposó kismami. Nekem is Magne B6ot írt fel a doki, ami tényleg elég drága, de hónapokig szedtem, mert állandóan keményedett a hasam, és hát elég stresszes az életem, de nem használt semmit, így abbahagytam. Most azon tanakodunk a dokimmal, hogy érdemes-e belekezdenem abba a c betűs keserű löttybe, ami állítólag egyébként jobb, mint a tabletta, olcsóbb is, viszont undorító az íze, de most komolyan, kit érdekel, ha Zsebihal érdekeit szolgálja?

Szerintem próbáld ki ezt a lötyit, hátha jobban beválik, mert ha tovább keményedsz, akkor a napi adagod is emelkedni fog, nekem nemrég már napi 3x2 lett volna az adagom, hatás nélkül..

2009. szept. 27. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!