Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg ilyen drága a magnézium?

Tényleg ilyen drága a magnézium?

Figyelt kérdés

Sajna első lányommal is már a 20-héttől keményedtem, akkor mg citrátot írt a doki, ami nem volt vészesen drága, de utáltam is. MEg is fogadtam, hogy legközelebb a tablettát eszem. Most 17 hetes vagyok, de már sokat keményedik a hasam, a doki javsolta is a mgot. De hát a 30 db 1700 ft, és most kel szedjek napi 3X1-et a végén meg 3X3-at.

Hogy győzitek ezt anyagilag?

2009. szept. 25. 10:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a Béres Magnéziumot szedem, amiben van B6 is, és a 30 db-os kerül 900 ft-ba, napi 1x szemet kell szedni! Ez a neve: Béres Magnézium+B6
2009. szept. 25. 10:21
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is a bérest szedem, abban 250 g magnézium van, míg a magneb6-ban azt hiszem 38 g. Jelentős a különbség.

Sőt, ha még szedsz terhesvitamint is, abban is van magnézium.

2009. szept. 25. 10:30
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a Magne B6-ot szedem 3X2-vel 50db 1520.- akkor gondolhatod...plusz a Femibion ami szintén nem olcsó mert 30db 5300.- és akkor még a Rennie plusz a férjem gyógyszerei... hát nem kellemes érzés a gyógyszertára mennem és annyi pénzt kiadnom havonta, de ez van. Ha meg lesz a babó ezt majd rá költöm az biztos jobban fog esni:)
2009. szept. 25. 10:41
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is Béres Mg+B6-ot szedek, 30 db 900 ft volt a Rossmannban... Ez így jutányosabb, mint a MagneB6, és a Béresből csak napi 1 kell, végszükség esetén 2. :)

De a Magnesii Citrici-t is dícsérik, az talán még jobb árban van. Receptre kicsit olcsóbb, de vény nélkül is kapható.

2009. szept. 25. 11:33
 5/15 anonim ***** válasza:
4%
ilyeneken nem problemaik az ember terhesen szerintem.meg kell venni a gyermek es te egeszsegedrol van szo nem!
2009. szept. 25. 12:41
 6/15 anonim ***** válasza:
80%

Hát, kedves 5., nálunk igenis számít, hogy 2000 vagy 1000, örülj neki, hogy nálatok nem kell kicentizni!

Ettől függetlenül kihordom én is, megszülöm én is, és jó anya leszek én is. :S

4.

2009. szept. 25. 12:47
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
kedves utolso eleg szomoru hogy 1000 forintokon vagy felhaborodva.de mason ha pl neked kell valami azon biztos nem problemaznal mi!egybol megvenned,nem nezned az ezrest.jo anya leszel nyugi biiiztoos.
2009. szept. 25. 13:55
 8/15 A kérdező kommentje:

Szeretném, ha nem ennétek tovább egymást, nem ez volt a kérdés lényege. Tőlem is megkérdezhettétek volna hogy miért vállaltam gyereket, ha nem tudom megvenni a magnéziumot, nem? És talán jogos is lenne....

Elsővel citrit port szedtem, utáltam, savanyú volt...

Most kérdeztem a gyógyszertárban a magne b6 30 dos 1000 ft, az 50dbos 1500 ft, a citrit tabletta 30 db 300 ft és csinálnak receptre port is, ami még olcsóbb. Nyilván nem mindegy, melyikben mennyi mg van, most ennek fogok utánajárni...

És igenis, sajna nálunk is számít 1000 ft is, mert miért adjak ki többet érte, ha nem muszály. Ma pl 1500 ftért vettem 4 db almát, 4 db barackot, 2 db körtét és egy nagy fürt szőlőt... iszonyat árak vannak...

2009. szept. 25. 14:16
 9/15 anonim ***** válasza:
74%

Na, igen. Jó anya leszek. Az nem ezen múlik. :)

De sajnos nekünk számít az ezres, mert jelenleg 0 ft van a pénztárcámban, és azt várom, hogy kifizesse a német tanítványom az órabéremet, a 800 ft-ot. Nem én akartam úgy, elhiheheted, 5., hogy a 38e-s lakáshitel 82e legyen mára. De mindegy, minek is magyarázkodom, bár nem erről szólt a kérdés, bár ott van egy ilyen mondat is, hogy "hogy győzitek ezt anyagilag?"..., és az már csak az én, illetve a kérdező okossága,és körültekintése, hogy a gyógyszertártók milliárd dollárjaiba feleslegesen nem akar beleadni plusszokat, amikor a mindennapi létért küzd az ország 80%-a.

4.

2009. szept. 25. 14:42
 10/15 anonim ***** válasza:
74%

4.

Még csak annyit, hogy magamnak is lemondok sokmindenről, pl. csak a párom eszik szalámit, hogy tudjon vinni a munkahelyre szendvicset, nem ittam kávét vagy 2 hete, mert miután levonódtak a számlánkról a dolgok, még egy tescos instantra sem maradt keret..., 6 éve öltözködöm turkálóból, ami évi max 2 vásárlást jelent, stb!

Hogy jössz te pimaszul ahhoz, hogy engem a szegénységről és a lemondásról és az önezetlenségről kioktass???? Megáll az ész, és az ilyenek lesznek szülők...

2009. szept. 25. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!