Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 12 hétig dohányoztam, lehet...

A 12 hétig dohányoztam, lehet baja a babának?

Figyelt kérdés
Sajnos csak most sikerült letennem,tudom nem mentség de nagyon nehéz volt.
2013. ápr. 19. 23:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ,remélem minden rendben lesz,soha nem bocsájtom meg magamnak ha baja lesz:((
2013. ápr. 20. 11:34
 12/17 anonim ***** válasza:
még annyit mondanék az egészhez , hogy pozítív gondolkodás , ilyenre h baja lehet ne is gondolj!!!!! :-) 18hkm
2013. ápr. 20. 11:50
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm,azon leszek:)
2013. ápr. 20. 11:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Nézd,a lepényed,amin keresztül minden eljut a bébihez most fog majd nagyüzemre kapcsolni.Nagyon okosan tetted,hogy leszoktál,és hidd el,hogy minden rendben lesz.Pozitívan állj hozzá és legyél büszke magadra,hogy neked sikerült.Érd el,hogy a környezeted is támogasson és ne bagózzanak körülötted,mert az ugyanúgy káros.Egészséges,csodaszép babát kívánok!
2013. ápr. 20. 12:01
 15/17 A kérdező kommentje:
Neked is nagyon köszönöm :)
2013. ápr. 20. 12:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Senki sem tudja megmondani, hogy mitől lehet baja a babának, még az orvosok sem.

Sajnos elég sok olyan baba születik betegen vagy betegszik meg élete során, akinek sosem dohányoztak a szülei.

Én is a 12. hétig dohányoztam a nagyobbik fiammal. Nem volt tervezett baba, tabletta mellett lettem terhes 25 évesen egy friss kapcsolatban és fogalmam sem volt, hogy mit tegyek, mi a helyes döntés. Amikor eldöntöttem, akkor gondoltam végig azt, hogy ha nem szokom le a cigiről és neadjisten valamilyen betegsége lesz a babámnak, akkor hogy fogok tudni elszámolni a lelkiismeretemmel, hogy fogok egyáltalán tükörbe, na meg őrá nézni?

Ez segített és leraktam.

Kisfiam a kiírt időpontnál 10 nappal később érkezett, 4 kilóval és 57 centivel, makkegészségesen, 9/10-es volt az Apgar-ja. 1 évig szoptattam, 6 hónapos koráig kizárólag.

Jelenleg 6 éves múlt és semmilyen betegsége sincs, sőt az ovis társaihoz képest jóval erősebb az immunrendszere.

Így is sokszor eszembe jut, hogy milyen hülye önző voltam, hogy cigiztem vele, de ha beteg lenne, akkor nem is tudom hogy nem köpném szembe magam naponta...

2013. ápr. 20. 14:12
 17/17 anonim ***** válasza:

Semmi baj nem lesz, nagyon ügyes vagy hogy sikerült letenned! Olvasd el ezt a cikket:

[link]

2013. ápr. 20. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!