Mennyire árthat a babának, ha a terhesség elején 3 hétig még dohányoztam (összesen kb.15-20 szálat)? Sajnos nem tudtam előbb a piciről. Most vagyok 5 hetes + 2 napos.
Sokan vannak ezzel így.
Általában 4-6 hetesen tudják meg a nők, hogy babásak.
Én is dohányoztam kb 5.hétig, és van egy gyönyörű szép egészséges kisbabám.
Ne izgulj, nem lesz baj, csak ne gyújts rá többet!!! Grat a babához :) :)
Csak megnyugtatásul közlöm, a terhesség első heteiben (kb 2 hét) nem köti össze az édesanya szervezetét az embrióval semmi! Szóval ha ebből indulunk ki akkor nem hiszem, hogy nagy kárt okoztál vele.
Viszont dicséretes, hogy azonnal letetted. Láttam olyat, aki nem tette le, szülése előtt is szívta. Nem sokat, de szívta. Undorító. Én is cigiztem, de pont a teherbeesésem előtt letettem.
szio
eloszor is gratu, hogy letetted a cigit!
nyugi, nem lesz gond, csak ne gyujts ra, és ne aggodj emiatt :)
és gratu a babahoz is!
(elnezest, ha nem tul informativ a valaszom, sose dohanyoztam, es orvos sem vagyok, hogy konkretan megmondjam a tutit, de tudom milyen nehez dolog letenni a cigit, akkor is ha nem dohanyzom, és oszinten tisztellek, hogy sikerult, sokan nem kepesek rá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!