Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség elején történő első...

Terhesség elején történő első vérvizsgálatnál néznek TSH-t?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 14:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
igen, ezen én is elgondolkoztam, mert nekem nem volt előtte bajom, amúgy panaszom most sincs, szóval simán kihordatnám így a babát:) ezért mondom, hogy ne aggódj ezen. menj el, vizsgáltasd ki, kész:)
2013. ápr. 19. 15:10
 12/17 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, az a lényeg, nem lesz baj emiatt!
2013. ápr. 19. 15:16
 13/17 A kérdező kommentje:
Nekem sincs panaszom, de még mindig nem értem hogy miért teszik a határértéket 0,4-re ha 2 a normál szint, ahogyan itt egy Válaszoló írta? Eszembe jutott hogy tavaly nyáron jártam endokrinológusnál (dr.Tűzkő Nándornál ) meddőség miatt, most előhalásztam a leleteimet, és most látom csak hogy ő kért nekem TSH, szabad T3 , T4 értékeket is, ott is a határértéken belül voltam pedig mindhárom érték a minimum értékhez közelített, ő akkor azt mondta mindenem jó, és átjárhatósági vizsgálat.. Pedig a TSH-m akkor is kb. ennyi volt mint most. Lehet hogy elefántot csinálok a bolhából.
2013. ápr. 19. 15:30
 14/17 anonim ***** válasza:

na várj, nem kettő a normál, én az én példámra írtam, mert nekem az érték magas volt

a tartomány valóban úgy van, ahogy írod, de akinek nagyon alul vagy fent van ahhoz képest, azért jobb megnézetni

2013. ápr. 19. 15:32
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Vissza kell mennem a háziorvoshoz is és utána akkor a nőgyógyászt megkérdezem.
2013. ápr. 19. 15:42
 16/17 anonim ***** válasza:
győrben nem nézik.
2013. ápr. 19. 15:57
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is!
2013. ápr. 19. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!