Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy viszonyult a kistesóhoz...

Hogy viszonyult a kistesóhoz a nagyobbik gyerkőc?

Figyelt kérdés
Most várom második babám, minden érdekelne, menyire volt nehéz a másodikkal egy szobába raktátok e őket, a nagy hogy viselte hogy már nem csak ő van és nem ő van a középpontba, hogy zajlott egy séta, hogy szopiztattál, a lányom eljátszik egyedül de nagyon sokat vagyok vele félek hogy egy kicsit hátrányosnak fogja magát érezni mondjuk amikor a pici szopizik mert az azért nem 2 perc. Szóval mindenre kíváncsi vagyok.
2013. ápr. 19. 08:59
 1/2 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam nem a kistesó a nagyhogy hanem fordítva :D bocsi
2013. ápr. 19. 08:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha a terhesség alatt bevonod, beszélsz neki nagyon sokat a kistesóról, megérteted vele, hogy mi és hogy lesz az ő nyelvén, akkor semmi baj. Féltékeny lesz ez biztos, de minden megoldható. Ha megszületik is vond be a vele kapcsolatos teendőkbe. Adjon pelenkát, ruhát, vigye ki a pisi pelust, ilyen apróságok. Tedd majd sokat a közelébe, hagy ismerkedjen vele. Amíg szoptatsz meg kell kérned, hogy játszon egyedül, de ha abbahagytad játszol vele. Az első hetekben elég nehéz lesz, de higgadtsággal, jó kedvvel hamar rendbejönnek a dolgok :)
2013. ápr. 19. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!