Az első trimeszterben ki hogy viszonyult a szexhez?
Én 7 hetes vagyok, és mióta tudjuk, hogy babánk lesz, nem voltunk együtt a klasszikus módon. Illetve még a legelején egyszer, de akkor megijedtem az orgazmus okozta méhösszehúzódásoktól.
Lehet, hogy nem kéne "elfecsérelnünk" ezt az időszakot? :)
Szia
Ha teljesen rendbe a terhességed akkor nyugodtan! Nekem sajnos nem lehetett az első 12 hétbe miután lehetett nem nagyon kívántam most 29 hetes vagyok a kívánosággal már nincs bajom csak a poci miatt nehezebb az egész
Szia,
Nálam minden rendben volt, sőt.
nagyon jó lett volna, csak a kispapa féltette a szeme fényét:) így keveset, és finoman csináltuk, ellenben annál jobban esett. tipp ha házaséletet élnétek, előtte vegyél be egy magneb6ot:) nekem így sikerült elkerülni a "görcsöket"
Jó babázást.
Ha az orvos nem tiltja, akkor nyugodtan szexeljetek, akár az utolsó pillanatig.
Szülés után 6 hétig úgysem lehet, és akkor is lehet hogy fájni fog. Na meg terhesen nagy hassal is jó vicces a szex. Használjátok ki, hogy még kényelmesen lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!