Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » H1N1 most olvastam a neten?...

H1N1 most olvastam a neten? Hogy a kismamák fokozatabban veszélyeztetettek. és első körben Ők kapják a védőoltást

Figyelt kérdés

Bocsi a kérdőlejért de valahova muszály raknom .

Szoval most olvastam a neten hogy a kismamák első körben kapják és ingyen mert ők az egyik legveszélyeztetettebb kategoria...Ti beadatjátok??És ha van mellékhatás??Gondolom azt nemigen tesztelték...

Mit tesztek?Én nem tudom de félek valami baja lesz a babának ha beadatom sok van még hátra februárban szülök..Nem tudom mennyi az esély hogy megkapom állitólag most jön a csúcs...:-((Mit tesztek mit tegyünk csajok???

2009. szept. 24. 16:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
11-02 15:46-os vagyok. Azóta beoltattam magam, és eddig nem lettem rosszul, nem történt semmi extra. Leginkább azért döntöttem az oltás mellett, hogy a szervezetem megismerkedjen ezzel az eddig számára ismeretlen új törzzsel. Persze ezután is elkaphatom, de talán kisebb a nehéz lefolyás kockázata. A nődokim engem is riogatott, hogy az ő kollégái közül kettőt is ágynak döntött az oltás, de engem nem. A baba pedig azóta is izeg-mozog, nem tűnik úgy, hogy bármi baja lenne. kb 2-3 hét múlva megyek a kövi uh-ra. Egyébként Bp.-n az Uzsokiban fogok szülni.
2009. nov. 9. 18:00
 22/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Aki visszanéz még ide! Ma oltattam be magam h1n1 ellen 2 hét múlva kapom a rendes influenza ellenit. A nőgyógyász és háziorvosom is már mellette van, nem számítottak rá hogy ennyire kinövi magát a vírus. Én úgy gondolom, hogy jobb egy döglött vírus amit adtak mintha én is 23 hetesen kikötök az intenzíven, azzal többet ártok a babámnak. Fáj a kezem és zsibbad nagyon egyenlőre ennyi talán lesz hőemelkedésem is azt mondta a doki, amúgy kismamáknak ingyenes. Sok sikert döntés hozatalhoz mindenkinek!

2009. nov. 10. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!