Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik már szültek kérlek...

Akik már szültek kérlek írjatok! Többi lent?

Figyelt kérdés
38 hét 3 napos kismama vagyok.Semmi szülésre utaló jóslóm meg görcsöm nincs és nem is volt.Volt olyan valakinek, hogy 38-40 között megszült úgy, hogy nem volt előjele?Nem szeretném túlhordani a babát.Köszönöm a válaszokat előre is.

2013. ápr. 18. 11:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Először is, túlhordás mihez képest??? az orvosok nem tudják anyira pontosan kiszámolni a szülés várható napjt még akkor sem biztos ha percre pontosan tudod a mensid, másrészt én is "túlhordtam" és mint utána kiderült hogy jó is volt mert a baba még nem állt teljesen kész a kinti vilgra (lélegeztettő gépen volt fél napot) pedig 3 nappal "túlhordtam" akkor mondta a doki hogy nem kell izgulni ha tovább van bent a baba mert ő érzi mikor készült fel a külvilágra. Egyébként nekem semmi előjele nem volt, 3.nap este elfolyt a vizem és akkor jöttek a fájások rendesen utána még azrt 29 óra vajjúdás é meglett a lányom
2013. ápr. 18. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Én se akartam túlhordani a Fiam mégis bele sz@rt a véleményembe :)

42 hétre született és nem magától... ki kellett rugdosni... 12 órán keresztül kaptam az oxitocint, kézzel és ballonnal tágítottak, 2 ujjnyira az első órában 12 óra múlva azt mondták ez már csak szűk két ujjnyi... Nem szórakoztak vittek műteni...

Az én Fiam az úgy támaszkodott belülről kézzel-lábbal, hogy erre a világra ő inkább nem jönne ki ahogy elő volt írva..

Viszont párom munkatársáék. Férj dolgozik párommal egyszercsak asszony telefonál szerintem indulj haza mert mintha fájna a hasam 38 hetesen... Csávó elhajított mindent (csavarhúzó stb) még jó hogy 2 kocsival mentek dolgozni és ment asszonyért 55 km 20 perc alatt oda vissza másfél óra mert beálltak a dugóba az m3-ason... konkrétan látták a kórházat és a csaj 3 perces fájásokkal volt... Nagy nehezen kiszababdultak óra 20ra beértek óra 35kor a gyerek a kezükben volt asszony bestoppolva... Már nyomott mire oda értek a kórházba...

Egyik se jó mert ő az autópályán is megszülhetett volna, az én 2 hetes túlhordásom se jó, de így legalább irányított volt és nem volt stressz, hogy mi van ha most itt és itt szülök meg és nem érek be... Én legalább bent voltam este szóltak hogy holnap reggel kilakoltatás ha csak éjjel nem szülök magamtól...

2013. ápr. 18. 12:03
 3/8 anonim ***** válasza:
38 héten szültem. Magzatvízelfolyással indult. Semmi előjele nem volt. Előtte való nap még búcsú bulit tartottam a volt munkatársaimmal a kertünkben. :)
2013. ápr. 18. 12:18
 4/8 anonim ***** válasza:
keddi reggel éreztem feszítést a szeméremcsontomban, elég ritkásan, esten 22 körül lettek belőle 4-5 percesek, kórházba érkezéstől 4 óra alatt meg lett a lányom másnap 03:28kor, 39+6 napon, előtte semmi nem volt, azt se tudtam mi az a jóslófájás :)
2013. ápr. 18. 12:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem az eéelső koraszülött volt, 36. héten levált a lepény és elöntött a vér, azonnali császár.Rá 4 évre fel is készítettek rá, h lehet ő iskorababa lesz, ehhez képest 40+4 napra született.De már 2x indítottak, semmi, nem is tágultam, minden praktikát bevetettem ami létezik, ő márpedig ráér:D Na akkor a doki császár mellett döntött.Nem igazán tudod befolyásolni, e aggódd túl:)
2013. ápr. 18. 12:52
 6/8 anonim ***** válasza:
40+5nel indult be a szules delutan, delelott meg vizsgalatokon voltam es semmi jele nem volt azt leszamitva, h mar 40+3nal elkezdett tavozni a nyakdugo. vegig total zart voltam csak a vajudas 11. orajaban kezdett el nyilni a mehszaj. kitartas! :)
2013. ápr. 18. 14:16
 7/8 anonim ***** válasza:
3 nappal a kiírt nap előtt szültem, éjjel kezdődtek a fájások, másnap délután meglett a fiam. Előjel semmi nem volt. Málnalevél teát ittam napi két csészével, hogy táguljak, mert addig teljesen zárt voltam.
2013. ápr. 18. 14:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is kilakoltatásra volt szükség, mert nem akaródzott kijönni az ifiúr :))) Sajnos ez nem rajtunk múlik.
2013. ápr. 18. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!