37 hét 3 napos terhes vagyok. Ha a 36 hetesen 3200 grammnak mérték a babát és jól mértek, szerintetek milyen születési súlyra számíthatok? Olyanok írjanak légyszi, akik már szültek.
Ha pontos a mérés és ha a 40. hétig bent marad a pici akkor szerintem 3800-4000 körül. De sajnos elég pontatlanok ezek a mérések. Nekem a második lányomnál mértek a szülés napján reggel 3300-at, este megszületett 2900-al.
Kétlányos 36hkm.
1-es vagyok. Nekem csak véletlenül esett egy napra a szülés és az uh:)
Épp, hogy hazaértem uh-ról, indulhattam mert vissza mert elkezdődtek a fájások:D Első babával nem volt uh szüléskor.
Boldog babavárást!
Szió.
Igaz én még nem szültem,de én pont tegnap voltam 36 hetes Uh-on,és nekem is pont 3200g-ra becsülte meg a doki a súlyát.Nekem azt mondta,hogy mire megszülök olyan 3400g lesz,csak azt nem értem,hogy hogyan,amikor az utolsó hetekben heti negyed kilót hízik a baba.De ha csak 20 dekával is számolok és ha bent marad a 40.hétig és pontos volt a becslés akkor sem 3400g lesz hanem 4000g. :/
Hát nagyon kíváncsi leszek,hogy mekkora súllyal és hány centivel fog megszületni a kisfiam.
Bocsi egyébként,hogy írtam.
Könnyű szülést neked :)
36+2 hkm
Örülök, hogy írtál,ezek szerint nem csak nekem mértek ilyen nagy súlyt:D
Szerintem is több lesz 3400-nál ha már most 3200 mivel úgy tudom,hogy 200 grammot is hízhat most már 1 hét alatt.Könnyű szülést kívánok Neked is!
Szerintem nem kell adni arra, hogy mit mérnek. Nekem olyan szinten mellé lőttek, hogy félelmetes. Egyik barátnőmnek meg azt mondták kicsi a gyerek aztán óriás bébi lett.
A csontok méretéből próbálnak számolni, de ez nem fedi a valóságot.
36 hét 4 naposan volt 3250 gramm, 38 hét 4 naposan 3650. 40 hét 5 napra született 3800 grammal. A doki szerint az utolsó 4 hétben már nem "hozzák" a heti 250 grammot, én is féltem hogy 4 kg felett lesz, de a doki a 36 hetes eredmény alapján azt "jósolta" hogy 3600-3800 lesz. És ez teljesen bejött, igaz a felső határ, de később is született 5 nappal a kiírásnál, szóval volt még kis ideje gyarapodni.
Amúgy a 3800-as babát simán kitoltam 20 perc alatt, 1 cm-s vágással megúszva az egészet. Teljesen egyéni hogy ki mekkora babát tud megszülni, van aki egy 3500-ast sem tud és van aki a 4800-ast is simán megszüli. Előre ne félj ilyenektől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!