Akik mér szültek kérlek írjatok tapasztalatokat! Többi lent?
Én is így voltam, semmi bajom nem volt, egy jósló fájás nem volt, kedden vizsgálaton teljesen zárt voltam, mondta a doki ebből még nem lesz szülés...
Hát szerdán, másnap a ki írt napon jöttek a fájások, elment a nyákdugó, délben bementem a kórházba, 2 ujjnyira nyitva voltam, burkot repesztettek, oxitocin, este 9- re meglett a lányom!
Én is így voltam,egy darab jósló meg semmilyen fájásom sem volt,és teljesen zárt voltam,egyszer csak hajnal 3-kor fura érzésre ébredtem,felkeltem és elfolyt a magzatvíz.Mondjuk nekem utána sem voltak fájásaim még oxitocintól sem,nem is nagyon tágultam,végül császár lett este 9-kor.A baba a kiírás előtti este született és pont 4kg-os volt.
Könnyű szülést Neked!
én 2x szültem úgy, hogy minden előzmény nélkül a magzatvíz folyt el, rá 12 órára lettek fájásaim.
jóslóm sose volt. most a 3-at várok, és parázok, hogy mi van ha lesznek jóslók és nem tudom eldönteni, hgy ez az-e vagy szülök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!