Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért múltak el a tüneteim...

Miért múltak el a tüneteim 10+4hetes terhesen? Baj van?

Figyelt kérdés

4.napja hogy minden tünetem csak úgy eltünt egyik napról a másikra!

a mell fájásom már a 6.hét környékén megszűnt,kb két hétig fájt és nőlt egy picit,a méret az megmaradt!

utána jöttek a rosszullétek,amig elég durvák voltak egészen szombatig.és azóta semmit nem érzek!

De amúgy nincs hasfájásom,nincs folyás nincs vérzés.csak egyszerűen nem érzem a terhességet.

Aggódom mert az elöző terhességemnél is így volt,de akkor elég erős görcseim voltak,amik utaltak a bajra egyből!

Hívtam a dokit,azt mondta nyugodjak meg ez normális,amíg nem görcsölök addig biztos nincs baj!

Más is járt így hogy ilyen gyorsan megszüntek a tünetek???

2013. ápr. 16. 20:59
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

ötös!

probàld ki hogy szappannal mosol arcot naponta legalàbb 2x.

nekem ugy tünik mint ha gyorsabban gyògyulnànak tőle.és elöbb elkezdenek leszàradni.

utolsó elötti!én szinte lehetettlennek tartom hogy te érzed 11hetesen a baba rugàsàt.de javitsatok ki ha én vagyok tudatlan!!!

2013. ápr. 18. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!