Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azok akik a Coop-nál dolgoztak...

Azok akik a Coop-nál dolgoztak, hány hónapos terhesen mentek el táppénzre? (pénztáros vagyok de beletartozik a munkakörömbe az áruátvétel, áru kipakolás. )

Figyelt kérdés

2013. ápr. 15. 17:10
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
7 hónaposan
2013. ápr. 15. 17:13
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Szia. Én is boltban dolgoztam és 20 hetesen mentem táppénzre. Tovább is dolgoztam volna, ha picit többet segítetenek. De a baba többet ért nekem. 28 hkm
2013. ápr. 15. 17:14
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Addig maradj amíg bírod. A baba sokkal fontosabb mint a munka. Egyébként törvényileg nem csinálhatsz olyan munkát ami árthat a babának. Én óvodában dolgoztam ahol pici gyerekeket emelni kell, soha nem éreztem megerőltetőnek, de aztán 7 hetesen vérezni kezdtem, így most táppénzen vagyok, szóval csak óvatosan. Amint gond van inkább gyere el.
2013. ápr. 15. 17:43
 4/6 anonim ***** válasza:
71%

Én is kereskedelemben dolgozom, azaz dolgoztam. 21 hetesen jöttem el, bár én még bírtam volna, de a főnököm közölte, hogy szeretné már, hogy menjek, mivel csak a gond van azzal, hogy a vizsgálatok miatt nem vagyok mobilis. (Erre jön, hogy még tanulok is, szóval a suli és a gyakorlat is eléggé megköt, ez pedig nem tetszett a kollégának és a főnöknek is fejtörést okozott.) Nekem is volt áruátvétel, kipakolás, rendezés, és eladóként persze a vevők körbeugrálása, akik lusták voltak lehajolni egy könyvért, viszont nekem nagyobb pocakkal persze, "könnyen ment"... Egy szó, mit száz, engem 21 hetesen gyakorlatilag elküldtek, hogy vegyem ki a szabijaimat és vissza se menjek.

22 hkm

2013. ápr. 15. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Bár nem Coop, de kereskedelem. 18 hetesen jöttem táppénzre, mert görcsölgettem és a dokim nem engedett tovább. Amúgy ha ez nem lett volna addig dolgozok amíg tudok. Mondjuk nekem nem kellett emelgetnem,mert ezt letisztáztam a főnökömmel,persze bizonyos határokon belül gondolom ezt, egy kg kenyértől nem volt bajom :) Mert ismertem ilyet is.... :)
2013. ápr. 15. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Kereskedelemben dolgoztam: pakolás, áruátvétel, reklamáció kezelés, kasszázás meg amit el tudsz képzelni. A 32. hétig dolgoztam, bár nagy súlyt nem emeltem mert mindig volt segítség.
2013. ápr. 16. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!