Néha úgy érzem, hogy a pocakom hol kisebb, hol nagyobb?
Van, hogy úgy érzem, vagy inkább úgy látom, hogy a pocakom üresen,vagyis evés előtt nagyobb, mint máskor evés után.Voltak problémáim a terhesség elején,lehet, hogy azért aggályoskodom egy kicsit többet a kelleténél?Mindig attól félek, nehogy valami baj történjen.Rámférne egy kis biztatás!!!
Koszike!!!!
16+4 hetes kismami
nekem inkább már mikor látványosan nagyobb volt a pocakom,akkor voltak hasonló tüneteim.reggel mikor megébredtem,sokkal kisebbnek látszott,mint miután ettem.akkor már a "régi" volt.
lehet hogy csak pont úgy helyezkedik a babád evés előtt,hogy jobban "elfér" ezért tűnhet nagyobbnak a hasad.
szerintem nincs semmi gond ezzel.
Ne aggódj. Sok befolyásolja a pocak nagyságát, ha sokat eszel, iszol, vagy puffadsz, nem nagywc-ztél vagy pisiltél, akkor nagyobb, ha ezek ellentéte akkor kisebbnek láthatod. Függ még hogy a babád éppen hogy helyezkedik el, éppen a hasfaladnak nyomja-e magát vagy éppen nem.
Ne izgulj emiatt. És csak pozitívan állj hozzá a terhességhez, az idegesség csak árt!
Sok boldogságot és nyugodt babavárást kívánok!
38 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!