Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Néha úgy érzem, hogy a pocakom...

Néha úgy érzem, hogy a pocakom hol kisebb, hol nagyobb?

Figyelt kérdés

Van, hogy úgy érzem, vagy inkább úgy látom, hogy a pocakom üresen,vagyis evés előtt nagyobb, mint máskor evés után.Voltak problémáim a terhesség elején,lehet, hogy azért aggályoskodom egy kicsit többet a kelleténél?Mindig attól félek, nehogy valami baj történjen.Rámférne egy kis biztatás!!!

Koszike!!!!

16+4 hetes kismami

2009. szept. 24. 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez természetes, én is paráztam emiatt. De sok minden befolyásolja, pl. a puffadás is. Ne aggódj a babával minden ok. De pár hét és érezni fogod, ahogy rúgdos és kicsit nyugodtabb leszel.
2009. szept. 24. 11:09
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem inkább már mikor látványosan nagyobb volt a pocakom,akkor voltak hasonló tüneteim.reggel mikor megébredtem,sokkal kisebbnek látszott,mint miután ettem.akkor már a "régi" volt.

lehet hogy csak pont úgy helyezkedik a babád evés előtt,hogy jobban "elfér" ezért tűnhet nagyobbnak a hasad.

szerintem nincs semmi gond ezzel.

2009. szept. 24. 11:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne aggódj. Sok befolyásolja a pocak nagyságát, ha sokat eszel, iszol, vagy puffadsz, nem nagywc-ztél vagy pisiltél, akkor nagyobb, ha ezek ellentéte akkor kisebbnek láthatod. Függ még hogy a babád éppen hogy helyezkedik el, éppen a hasfaladnak nyomja-e magát vagy éppen nem.

Ne izgulj emiatt. És csak pozitívan állj hozzá a terhességhez, az idegesség csak árt!

Sok boldogságot és nyugodt babavárást kívánok!

38 hetes pocis

2009. szept. 24. 11:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, ezt én is tapasztalom. Háton fekve alszok, 15 hetes kortól tűnt fel, amikor már látszott egy kis pocak hogy ébredés után kb. 15 percig szinte semmi nem volt, aztán ahogy helyezkedett bent a picike úgy jött elő a pocak "nappali" mérete. Azóta is így van, reggel mindig kisebb. Sőt, egy hete megy a hasam, most még annál is kisebb mint pl. 2 hete.
2009. szept. 24. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!