Kismamák! Én 8+2 hetes vagyok és olyan szépen látszik már a pocakomon, hogy babát várok. Ez a baba lehet, amit látok? Tényleg nagyobb a pocakom. Nektek látszik- látszott ennyi idősen már valami?
Az még nem a baba. A terhesség korai szakaszában nagymértékű haspuffadás lép fel. Ezért láthatod nagyobbnak. Még kell neki egy jó pár hét, hogy a méhed növekedése megmutatkozzon.
33+5km
Még nem a baba, de én is emlékszem, milyen jó -még akkor is, ha tudjuk, hogy ég nem ő az :) Nekem is látszott :)
Sok kismamás oldal van a neten, ahol hétről hétre leírják, hogy mi történik, pl. a baba növekedését is, és hogy mikor lesz, hogy nem puffadás, hanem méhnövekedés látszik.
Boldog babavárást! :)
Én a 8. hétben vagyok, nekem már az 5. héten nagyon megnőtt a hasam, mert ez már a 4. baba. Haspuffadás + hormonok okozzák + többedik terhességnél a kötőszövet gyengesége miatt látszik még hamarabb.
Minden jót!
Nekem is fel volt puffadva a hasam, már az eleje óta. De akkor ott lentebb, mint mensi előtt, most kicsit feljebb nő.
23 hetes
18:20-as tudsz nekem olyan oldalt linkelni,ahol írják mikortól látszik már ténylegesen a baba?
Nekem már az elejétől puffadt volt a pocim. Most 16 hetes vagyok és már kezd hegyesedni. Akkor ez már a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!