Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Úgy néz ki, kislány. Javasolná...

Úgy néz ki, kislány. Javasolnátok neveket?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, én az Erzsébetre gondoltam először, mert a párom édesanyja, nekem pedig a nagymamám Erzsébet. Aztán eszembe jutott, hogy esetleg lehetne valami modernebb, különlegesebb (habár Bettinek is lehet becézni, nemcsak Bözsinek vagy Erzsinek). Rögtön be is ugrott, hogy akkor legyen Elizabet, de nem tudom, anyakönyvezhető-e. Vagy például Elza. Zsófiára gondoltam még, tetszik, mert a jelentése: bölcsesség. A Viktória is tetszik, de várom a további javaslatokat, hátha megtetszik az egyik.

2013. ápr. 16. 11:19
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Szép neveket találtál nekem is tetszenek:) A mostani kedvenceim Hermina, Milla, Alexandra, Noémi, Szimonetta:)
2013. máj. 26. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!