Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Úgy néz ki, kislány. Javasolná...

Úgy néz ki, kislány. Javasolnátok neveket?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, én az Erzsébetre gondoltam először, mert a párom édesanyja, nekem pedig a nagymamám Erzsébet. Aztán eszembe jutott, hogy esetleg lehetne valami modernebb, különlegesebb (habár Bettinek is lehet becézni, nemcsak Bözsinek vagy Erzsinek). Rögtön be is ugrott, hogy akkor legyen Elizabet, de nem tudom, anyakönyvezhető-e. Vagy például Elza. Zsófiára gondoltam még, tetszik, mert a jelentése: bölcsesség. A Viktória is tetszik, de várom a további javaslatokat, hátha megtetszik az egyik.

2013. ápr. 16. 11:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Elizabet nagyon szép, én is adnám, ha már nem lennének meg a kedvencek legalább 3 lányra elegendően. :D Anyakönyvezhető. Unokahúgom Eliza, ez sem rossz, Zizinek, Eliznek becézzük.
2013. ápr. 16. 13:14
 12/21 anonim ***** válasza:
49%
Kiara???? :D a lányomat így hívják a következő ha lány lesz pedig Léna
2013. ápr. 16. 13:32
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Az Erzsébet nem tetszik,valahogy túl régies,de az általad említett Eliza nagyon tetszik,modern,mégsem kihívó,mellette pedig lehetne még egy neve.Az én kislányom Viktória lesz,3 héten belül érkezik:) Értelemszerűen nekem ez a favorit,minden formájában nagyon tetszik,a jelentése is szép.
2013. ápr. 16. 14:30
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

2. válaszoló vagyok. Ha két névben gondolkodtok, akkor a következő párosítás(ok):

Liza Viktória

Jázmin Zsóka

?

2013. ápr. 16. 14:41
 15/21 A kérdező kommentje:
Erzsébet Zsófia volt az eredeti elképzelés, ebből lett Elizabet Zsófia, de van még 2-3 név, ami szintén tetszik, szóval folyton ezen agyalok. Ha minden igaz, a vezetékneve Gál lesz, tehát szinte bármi illik hozzá. Az L kezdőbetűs nevek talán nem annyira, de azok úgyis inkább anyukámnak tetszenek.
2013. ápr. 16. 16:01
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
14-es vagyok, igen, a vezetéknévvel akkor a Liza kilőve, és úgy hogy Eliza Zsófia (a "bet" lemaradna, hogy ne legyen túl hosszú és külföldies)?
2013. ápr. 17. 09:54
 17/21 Katucika0912 ***** válasza:
79%

Az én kislányomnak két keresztneve van ! Rebeka Zoé ! Rebeka tőlem , Zoé aputol ! Nekem személy szerint az Erzsébet nem tetszik , de a te gyermeked és ha elsőre ez jutott eszedbe az jelent valamit :)

Ami nevek nekem meg nagyon tetszenek a Johanna , Kira , Tímea :)

2013. ápr. 17. 15:55
 18/21 anonim válasza:
Nekem most tetszenek az Ida, Gerda, Dalma, Adél, Dana, Gitta, Lotti, Violetta, Loretta nevek... :)
2013. ápr. 19. 22:04
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az Erzsébet szép név, az én nagymamámat is így hívták, gondolkodom, hogy egyszer majd lehet hogy adom második keresztnévnek.

Kis lánykoromban nem tetszett, de ahogy telik az idő, nekem is egyre jobban tetszenek a régebbi nevek.

Az Elza szerintem nagyon jó név, és az Elza Zsófia jól hangzana.

Gál Elza Zsófia, szerintem szép :)

Esetleg ha első névnek választasz másikat és az Erzsébet lenne a második.

Amik szerintem szépek Melinda, Sára, Aletta, Gerda, Heléna, Edina

2013. ápr. 21. 20:13
 20/21 anonim ***** válasza:
55%
én Viktória Valentina lettem végül bár Anyukám Vivient akart de meggyőzték a rokonok a kórházban szülés előtt :D sztem a Vivien szép :)
2013. máj. 16. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!