Ha gyógyszert szedek akkor is észreveszem, ha elvetéltem?
Figyelt kérdés
9 hetes vagyok. Volt már egy vetélésem 5 hetesen, akkor spontán elment, nem kellett műszeres befejezés. Mióta újból terhes vagyok folyton attól félek ez a baba sem marad meg. 6 hetesen barnáztam, 7 hetesen házasélet után véreztem (kb 2 órát) kaptam gyógyszert sárgatest hormont amit azóta is szedek. Jelenleg semmi panaszom nincs, néha hányingerem van, de ennyi. Honnan tudom hogy nincs baja a babának. Félek most még csak vérezni sem kezdenék a gyógyszer miatt. Olyat is hallottam, hogy egyszer csak megy a kismama UH-ra és már nincs szívhang.2013. ápr. 16. 09:39
1/1 anonim válasza:
Ha elvetélsz, gyógyszertől függetlenül, vérzel. Igaz, az is előfordulhat, hogy a magzat elhal, de nem indul be rendesen a vetélés. Nincs jó módszer arra, hogy kiderítsd, meg fog-e maradni a kicsi, úgyhogy kár izgulni. Neki sem jó, ha folyton feszült vagy. Csak annyit tehetsz, hogy rendszeresen jársz a vizsgálatokra, ott mindig nézik a szívhangot.
Egyébként ismerős az érzés, nekem tavaly 8 hetesen volt vetélésem, és amikor újból várandós lettem, én is féltem. Egyszer véreztem is egy kicsit. De most már 26 hetes vagyok! Anyukám is 3-szor elvetélt, mielőtt meglett az öcsikém, szóval csak annyit tudok mondani, hogy tarts ki, minden úgy lesz, ahogy lennie kell.
Sok szerencsét, és tipegő lábakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!