Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Önkéntelenül álmomban néha...

Önkéntelenül álmomban néha félig meddig hasra fordulok, persze amint észreveszem mert rugdos a pici rögtön, az oldalamra fekszem, lehet attól vmi baja?

Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 09:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi baja. Észreveszed, ha jelez, hogy kényelmetlen neki, úgyhogy baj nem lehet.
2013. márc. 15. 09:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
mindent szabad, ami kényelmes. ami kényelmetlen (pl rugdos miatta a pici), azt meg érzed és ösztönösen, akár félálomban is változtatsz rajta. ilyesmivel nem lehet kárt okozni. ha lehetne, úton-útfélen ilyen balesetekről lehetne hallani. gondolj bele, ezzel lenne tele a Fókusz: "breaking news: véletlenül hasrafordult a kismama!" :))))
2013. márc. 15. 09:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Első baba,és nagyon félek!Túl vagyunk már egy vetélésen és nagyon megszenvedtük.Most pedig minden kis apróságra ugrok nehogy baj legyen a kislányunkkal!
2013. márc. 15. 09:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz? Hány hetes vagy?
2013. márc. 15. 11:06
 5/8 A kérdező kommentje:
26 hetes vagyok!nem fordulok teljesen hasra csak félig meddig,de nem tudok már kényelmesen aludni és néha elfelejtkezek magamról!
2013. márc. 15. 11:10
 6/8 frászkarikaborsó ***** válasza:
Nem lesz semmi baja, lekötözni nem tudod magad, ha meg nem alszol, az nem tesz neki jót. Szerintem ezzel mindenki így van aki hason aludt terhesség előtt.. én is így voltam, teljesen egészséges a kisfiam. De olyat is hallottam aki szinte a terhesség végéig félig hason aludt, és nem lett semmi baja a babának. Na ez nekem nem volt kényelmes úgyhogy nem csináltam, csak azért írom hogy tudd van ilyen is :)
2013. márc. 15. 15:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Munkatársnőm mesélte,hogy mikor szült,a kórházban olyan kismamával találkozott,aki szinte végig a hasán aludt,mondta,hogy mikor benézett hozzá,épp hasra fordulva feküdt,teljesen megdöbbent a látványon,és persze nem tudta szó nélkül hagyni.Erre a kismama mondta,hogy ő csak így tud aludni,meg max féloldalasan.A gyerekének semmi baja nem lett,amúgy meg "szólt",ha valami nem tetszett neki,így az anyuka változtatott a testhelyzetén.

Vizuális típus vagyok,úgyhogy mindig megdöbbenek,ha elképzelem,ahogy alszik.

2013. márc. 15. 15:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Engem is felébreszt a kislányom rögtön,ő meg még sokat forgolódik már 2adjára fordult farfekvésbe,aztán elég sok testhelyzet nem tetszik neki!De jelez elég hamar éjszaka ha hason alszok,csak parás vagyok,mert magzatvízvételre kellett mennünk rossz afp miatt,ráadásul a védőnőm 4 hétig nem foglalkozott vele hogy nincsenek meg az eredmények,és a debreceni klinikán éppen le tudták venni 20 hetesen még a mintát,pár hete vagyunk túl az izgalmakon és nagyon félek már mindentől,pedig eleven és mozgékony,és első baba létére alig múlt 16 hetes és mocorgott a kisasszony,azóta meg egyre virgoncabb,de babonából még semmi nagyobb dolgot nem is mertünk venni!Párom mindig nyugtatgat,hogy jelez ő ha neki valami nem jó,de én már akkor idegesebb vagyok ha egy nap kevesebbet mozog :(
2013. márc. 15. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!