Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvetéltem? Sokat idegeskedtem

Elvetéltem? Sokat idegeskedtem

Figyelt kérdés

6 hetes terhes voltam vagyok! 1 hete pecsételős vérzésem volt 3 napig, nagyon fájt a pisilés! Azt hittem hogy nagyon felfáztam, nagyon picike darabok jöttek ki belőlem és homályos folyadék! Nagyon nagy fájdalmaim voltak! Csináltam kettő tesztet az 1nél látszott a 2. csík de halványabb volt Ma csináltam meg a 2. tesztet szinte nem is látszik a 2. csík!Mellfájásom még van,de lehet hogy csak a hormonok miatt?

Kérlek segítsetek

2013. febr. 18. 23:14
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
mindenképp menj nőgyógyászhoz, ne hogy valami nagyobb baj legyen.
2013. febr. 18. 23:36
 2/21 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy Angliában élek itt teljesen más az orvostudomány elképzelése a terhességről! Márc. 7.-re van időpontom viszont az nagyon messze van még!

De köszi a választ!!

2013. febr. 18. 23:44
 3/21 anonim ***** válasza:
és miért nem mentél el orvoshoz???? nem az lenne ilyenkor az első?
2013. febr. 18. 23:48
 4/21 anonim ***** válasza:
ott is van sürgősségi, ez meg elég sürgős esetnek tűnik.
2013. febr. 18. 23:48
 5/21 A kérdező kommentje:
amint írtam van időpontom,márc 7.-re! itt nem úgy megy mint otthon! Itt az orvosok mások,mindenre egy gyógyszert írnak fel ami sz.rt sem ér stb!
2013. febr. 18. 23:58
 6/21 anonim ***** válasza:
az is lehet, hogy méhenkívüli és akkor nem várhatsz addig.
2013. febr. 19. 00:01
 7/21 anonim ***** válasza:
0%

ok, ott más.. én meg tudom, mert tapasztaltam, hogy ott is el lehet, sőt, el is kell menni sürgős esetben. innen mi nem fogjuk megmondani, hogy mi a gond. igen, lehet, hogy elvetéltél, meg az is lehet, hogy nem. nem tudhatjuk.

ha neked ennyire nem fontos a dolog, akkor mi innen nem tudunk mit csinálni.

ha kezed töröd, akkor is időpontot kérsz először?

2013. febr. 19. 00:03
 8/21 anonim ***** válasza:
nem akarlak félre vezetni,csak megosztom veled én hogyan vetéltem el.egy héten át pecsételő vérzésem volt,aztáán jötte egy olyan nagy erős görcsös fájdalom hogy ki kellett hívni az ügyeletes orvost,aki no-spa-t adott be injekcióban és közölte hogy nem maradt meg a terhesség és menjek be a kórházba.ez mindenkinél lehet másképp,nálam így volt.ha tudsz menj orvoshoz. ja de most olvasom hogy nem tudsz.hát akkor nem tudok neked mit mondani. és ha a sürgősségire bemennél? már csak azért hogy nehogy valami nagyobb baj legyen és hogy megnyugodj
2013. febr. 19. 00:06
 9/21 A kérdező kommentje:

Szerintem azt nem lehet mondani hogy nem fontos a dolog!! Ez erős volt!Ha nem lenne fontos akkor,akkor nem aggódtam volna annyit a babáért,próbáltam védeni,mert az apukája annyira nem akarta hogy képes lett volna bántani hogy elvetéljek!

az arogáns és bunkó hozzászólások nem kellenek most,elég bajom van,segítséget kértem nem támadást!

Köszönöm

2013. febr. 19. 00:07
 10/21 anonim ***** válasza:
8-as vagyok.nagyon sajnálom amin keresztül mész és mentél :(((( előtted írtam le hogy én hogy vetéltem el.elolvastad?
2013. febr. 19. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!