Elvetéltem? Sokat idegeskedtem
6 hetes terhes voltam vagyok! 1 hete pecsételős vérzésem volt 3 napig, nagyon fájt a pisilés! Azt hittem hogy nagyon felfáztam, nagyon picike darabok jöttek ki belőlem és homályos folyadék! Nagyon nagy fájdalmaim voltak! Csináltam kettő tesztet az 1nél látszott a 2. csík de halványabb volt Ma csináltam meg a 2. tesztet szinte nem is látszik a 2. csík!Mellfájásom még van,de lehet hogy csak a hormonok miatt?
Kérlek segítsetek
Az a baj hogy Angliában élek itt teljesen más az orvostudomány elképzelése a terhességről! Márc. 7.-re van időpontom viszont az nagyon messze van még!
De köszi a választ!!
ok, ott más.. én meg tudom, mert tapasztaltam, hogy ott is el lehet, sőt, el is kell menni sürgős esetben. innen mi nem fogjuk megmondani, hogy mi a gond. igen, lehet, hogy elvetéltél, meg az is lehet, hogy nem. nem tudhatjuk.
ha neked ennyire nem fontos a dolog, akkor mi innen nem tudunk mit csinálni.
ha kezed töröd, akkor is időpontot kérsz először?
Szerintem azt nem lehet mondani hogy nem fontos a dolog!! Ez erős volt!Ha nem lenne fontos akkor,akkor nem aggódtam volna annyit a babáért,próbáltam védeni,mert az apukája annyira nem akarta hogy képes lett volna bántani hogy elvetéljek!
az arogáns és bunkó hozzászólások nem kellenek most,elég bajom van,segítséget kértem nem támadást!
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!