Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvetéltem? Sokat idegeskedtem

Elvetéltem? Sokat idegeskedtem

Figyelt kérdés

6 hetes terhes voltam vagyok! 1 hete pecsételős vérzésem volt 3 napig, nagyon fájt a pisilés! Azt hittem hogy nagyon felfáztam, nagyon picike darabok jöttek ki belőlem és homályos folyadék! Nagyon nagy fájdalmaim voltak! Csináltam kettő tesztet az 1nél látszott a 2. csík de halványabb volt Ma csináltam meg a 2. tesztet szinte nem is látszik a 2. csík!Mellfájásom még van,de lehet hogy csak a hormonok miatt?

Kérlek segítsetek

2013. febr. 18. 23:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

válaszoltam is. menj be a kórházba! sürgősségi eset vagy. az egy dolog, ha elvetél az ember, másik dolog, hogyha nem ürül ki rendesen, kaparás nélkül mondjuk bele is lehet halni.

amúgy meg, ha ilyen az apa, akkor örülj, ha elvetélsz. :( tényleg ilyen embernek akarnál szülni????? döbbenet... :(

2013. febr. 19. 00:14
 12/21 A kérdező kommentje:
Még nem mentem be a kórházba! 1 hete voltak olyan nagy fájdalmaim,de most nincsenek,csak a melleim fájnak!Holnap reggel csinálok még egy tesztet ha az is negatív bemegyek a sürgősségire!De most még próbálok reménykedni! Hogy csak a hormonok teszik velem ezeket! Vagy nem is tudom mit hiszek! Félek szembesülni az igazsággal,nagyon félek hogy rossz hír!
2013. febr. 19. 00:15
 13/21 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. tudom hogy nehéz de fel a fejjel.nem tudom kinél hogy van ez,de mikor én elkezdtem vérezgetni akkor el is múlt minden terhes tünetem :( dehát én is reménykedtem a végsőkig. kívánom neked hogy minden úgy alakúljon ahogy szeretnéd :)
2013. febr. 19. 00:18
 14/21 A kérdező kommentje:

8 hetes kismama köszönöm a segítséged!Sajnálom a vetélésed remélem minden rendben lesz veletek!

Borzasztó amin keresztül mentél te is!

Itt leginkább nem az apukáról van szó,nem neki szültem volna meg a picit!Persze jó hogy ha a gyereknek van apja is,de lehet önzőség de én annyira szeretem a gyerekeket hogy még egyedül is bevállaltam volna,itt Angliában igen,mert meg tudtam volna neki adni amit kell!

2013. febr. 19. 00:24
 15/21 anonim ***** válasza:
nem 8 hetes kismama vagyok,hanem 8-as válaszoló :) sajnos még nem vagyok kismama. nagyon erős nő vagy!meg tudod csinálni apa nélkűl is és lehet úgy hozza majd az élet hogy jobb nevelő apja lesz mint amilyen az igazi apja lenne. nagyon drukkolok neked hogy minden rendben legyen veletek!
2013. febr. 19. 00:34
 16/21 anonim ***** válasza:
Csináltál tesztet?
2013. febr. 19. 08:30
 17/21 anonim ***** válasza:
Szia! Már sokszor olvastam,hogy külföldön másként állnak a babát várókhoz. Mindenesetre sosem normális dolog a vérzés terhesség alatt. Még nincs babánk,és két méhenkívüli miatt csak lombikkal lehet ,mert nincsenek petevezetékeim, most végre örülhettünk,mert újra babát vártunk, végig pecsételgettem,barnáztam,hiába kaptam az Utrogestant,és más gyógyszereket,vasárnap ömlött belőlem a vér, mentővel vittek a szülészetre,és missed ab. lett a vége, az orvos szerint simán elvérezhettem volna, annyira erős volt a vérzés,viszont nem tudott befejeződni spontán a vetélés. Ez nem játék, negatív teszt ide vagy oda, szerintem menj be legalább egy ultrahangra, harcold ki!!!!
2013. febr. 19. 09:19
 18/21 anonim ***** válasza:
Szia mi van veled?
2013. febr. 19. 09:52
 19/21 anonim ***** válasza:

2 éve velem is ez történt Londonban, én akkor 11 hetes voltam. Elmentem a GP-hez, 2 héttel későbbre kaptam időpontot. Mert a recepción azt mondta a hölgy, hogy a terhesség nem betegség, hanem öröm...

Haza mentem, mondtam a páromnak, hogy vigyen el a sürgősségire. Ott is kellett várnunk kb 2 órát, de vágül megvizsgáltak. Amíg vártunk 2 fürdőlepedőt véreztem teli. Végre megvizsgáltak, azt mondták nem tudnak adni semmit, ha már elkezdődött a vetélés, ilyen a természet. Először egy india orvos jött be, meg sem akart vizsgálni, de én ragaszkodtam hozzá. Megvizsgált, szólt egy másik dokinak is, aztán 3 napig bent voltam, kaptam sóoldatot, mert annyi vért vesztettem. A 3 napon műtéttel fejezték be a vetélést, nehogy maradjon bent valami, ami később elfertőződhet. Reggel mondtam nekik, hogy már nem vérzek, mégis megcsinálták a pár perces műveletet. (Ők azt mondták, kb 2 hétig fogok vérezni).

Mindezt azért írtam le, mert igaz, hogy Angliában a 12. hétig nem veszik komolyan a terhességet,de ha úgy érzed gond van nem kell a GP-nél megállnod. És a következő lépésnél majd komolyan vesznek!

2013. febr. 19. 11:21
 20/21 anonim ***** válasza:
En is angliaban elek. Nekem is volt egy vetelesem 11hetes terhesen,meg 2010-ben. Nekem barnazassal kezdodott,majd fokozatosan erosodott a verzes. 2x mentem be a surgossegire, ahonnan 2x zavartak el! A vizsgalat annyi volt eloszor hogy csinaltak egy sima terhessegitesztet, ami akkor meg pozitiv lett. Masnap mar dolt belolem a ver, termeszetesen varnom kellett vagy 3orat mire fogadtak... egy dokino megnyomkodta a hasam, kozolte velem hogy elveteltem, menjek haza, es majd ha nagyon faj menjek be..... Masnap olyan fajdalmaim voltak hogy mar labra se tudtam allni, ugy cipelt be a ferjem a surgossegire, akkor legalabb mar rogton fogadtak........ Ugyhogy itt tenyleg leszarnak a 12het elott!
2013. febr. 19. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!