Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik már szültek:szülés után...

Akik már szültek:szülés után közvetlenül milyen a has? Első babánkat várjuk,25 éves vagyok és nem híztam sokat, előtte is vékonyan nőies alkat voltam, semmi hasam nem volt. Most is szép kis formás pocim van. Milyen közvetlenül a szülés előtt a has?

Figyelt kérdés
Nagyon köszönöm mindenki válaszát előre is!38hetes kismama

2013. ápr. 16. 07:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát, olyan, mint egy üres bevásárlószatyor, gyűrött, üres, löttyedt. Én is 25 voltam, mikor szültem, szintén pici pocival, semmi nem látszik már a hasamon, ugyanolyan, mint terhesség előtt, se csík, se semmi, de tényleg. Nekem pár hónap alatt ment vissza, nem sportoltam semmit.
2013. ápr. 16. 10:39
 12/12 anonim ***** válasza:
25 évesen született első babám,koraszülött volt,és 2 hétig kórházban voltunk,17 kg volt rajtam annak nagy része víz volt és ezért mikor hazajöttem a rendes normális nacimban jöttem haza.
2013. ápr. 16. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!