Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A két alkat közül melyiket...

A két alkat közül melyiket "választanátok" szülés után? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

1. kb 15 kiló felesleg, viszont normális bőr a pocakon -- ruhában az látszik, hogy dagi anya

2. inkább sovány sportos testalkat, viszont köldök körül szétrepedt bőr felfele-lefele irányban, nem vészes, de azért látszik rendesen --- ruhában normálisan néz ki, nem látszik, hogy szült az anya

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, független attól, hogy ti melyik "táborba" tartoztok.

2011. márc. 23. 21:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
88%

egyértelműen a kettes.

én szétrepedt bőrű maradtam és kövér. Na?!?!??! :)))))))

2011. márc. 23. 21:23
 2/27 anonim ***** válasza:
29%

Én egyik táborba sem tartozom, mert nincs gyerekem, de egyértelműen az 1-es.

A 15 kg-ot le lehet adni pár hónap alatt és ha fokozatosan, sporttal fogy le az illető, nem fog lógni a bőre, hanem feszes lesz.

A striákkal viszont nem lehet mit kezdeni és hát valljuk be, nem túl szép látvány.

2011. márc. 23. 21:26
 3/27 anonim ***** válasza:
86%
Nekem meg kötény hasam lett,2szer szültem,sz@rok rá,a gyerekekért bármit,férjemet se érdekli.
2011. márc. 23. 21:26
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
kettes. az is lettem, jól beesett köldökkel, ugyanis annak a formája is megváltozott. olyan csúnya lett :(
2011. márc. 23. 21:37
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Én a 2-est választanám, mert az 1-es se ruhában, se ruha nélkül nem esztétikus. A 2-es legalább ruhában jó.

De ha könnyen megy a fogyás, akkor tényleg az 1-es, ahogy ezt már előttem is írták. Nekem viszont nem nagyon megy, még mindig küzdök 5 kilóval (13hós a kicsim). Bár nem panaszkodom, mert 65kiló nem vészes, plusz egy darab csík se lett a hasamon.

2011. márc. 23. 21:43
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőt.

15 kg-t le lehet adni, na nem két hónap alatt, viszont a csíkok örökre veled maradnak...

2011. márc. 23. 21:45
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm a lepontozást,csak jó lenne tudni,hogy a kötény hasam kapta,vagy a 2 szülésem,vagy az,hogy ez engem nem érdekel,vagy,hogy a gyerekek az elsők nekem,nem a hasam,vagy a férjem kapta,akit szintén nem zavar.:-)
2011. márc. 23. 21:55
 8/27 A kérdező kommentje:

Én felpontoztam minden választ! Légyszi ne pontozzátok le a válaszolókat (hacsak nem bunkók)!!

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

Egyébként én a 2. kategória vagyok, ruhában csinos sportos vékony (inkább nagyon vékony). A köldökömnél sérült a bőr, nem túl szép, de végül is mindegy, mert úgysem hordok haskidobós pólót sem, és fürdőruhát sem. Ruhában simán "lánynak" nézek ki, nem anyának.

Az elmúlt héten három kifejezetten kövér anyuka sajnált le engem emiatt (ráadásul nekik csak 1 gyerekük van, nekem meg 2). Úgy sajnáltak le, mintha nekik jobb lenne, hogy ők kövérek, de ők amúgy nem sportolnak, nem fogyókúráznak, ők már csak ilyenek: dagik és kész, ez van. Engem meg szánnak: "szegény, jajjjjjjj de ronda a bőröd, fúúúj, nézd az enyém szép" (és megmutatja a kövér hasát).

Én jobban érzem magamat így, mintha kövér lennék, innen jutott eszembe, hogy vajon melyik a jobb, ezért írtam ki a kérdést.

2011. márc. 23. 22:01
 9/27 anonim ***** válasza:
Kettes. Mondjuk én szerencsés vagyok, halleluja, pocakbőröm a Vichynek köszönhetően olyan szép maradt, hogy csuda, kilók meg nincsenek, na jó, plusz 4 kiló, de igazából szülés előtt voltam etióp éhező..., de a férjem így is visszasírja...
2011. márc. 23. 22:01
 10/27 anonim ***** válasza:
65%

He-he.:D Előző vagyok. Amúgy én a "van elég tejed, mert az nagyon fontos" kérdés után legszívesebben visszakérdeznék: "ugye sikerült szépen visszafogyni, mert az nagyon fontos." :D:D:D

Amúgy dagadt nőt nem lát szépnek egy férfi sem (legalábbis a közelemben), viszont karcsú kissé repedt bőrűt nőt (amit nem látnak pólón keresztül) viszont nagyon is.

2011. márc. 23. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!