A két alkat közül melyiket "választanátok" szülés után? (bőv. Lent)
1. kb 15 kiló felesleg, viszont normális bőr a pocakon -- ruhában az látszik, hogy dagi anya
2. inkább sovány sportos testalkat, viszont köldök körül szétrepedt bőr felfele-lefele irányban, nem vészes, de azért látszik rendesen --- ruhában normálisan néz ki, nem látszik, hogy szült az anya
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, független attól, hogy ti melyik "táborba" tartoztok.
Érdekes, hogy így lepontoztatok. Én írtam, hogy az 1-es kategória sokkal jobb.
Sosem értettem miért az a lényeg, hogy valaki ruhában hogy néz ki, mivel az sokszor nem az eredeti külsőt mutatja. Fel lehet tuningolni a lógó mellet egy push-up melltartóval, el lehet takarni a csíkos hasat egy pólóval, de attól még ezek a hibák ott vannak és ez nem a valóság.
Én személy szerint csak akkor ismerek el alakot, ha az illető bikiniben, fehérneműben, meztelenül is jól néz ki.
Mindenesetre továbbra is azon a véleményem vagyok, hogy az első esetben bármikor lehet változtatni az adott "hibán", míg 2. esetben nem.
15 kilót leadni úgy, hogy 30 fölött vagy nem megy észrevétlenül. Elvileg ha havonta 2 kilót fogysz. Ugye ez 7 hónap lenne, de én nem ismerek olyan lefogyott embert, akinek nem maradt nyoma.
Amúgy meg pucéran még nem láttam szép dagadt nőt.
Az ideális tempó heti kb. egy kiló fogyás, ebben az esetben havi 4 kg-ról beszélhetünk és nem kettőről, vagyis a 15 kg-ot kb. 4 hónap alatt simán le lehet úgy adni, hogy ne jöjjön vissza és ne ereszkedjen meg a bőr. Főleg, ha sportol mellette az a valaki és hidratálja a bőrét.
És azért írtam, hogy nekem az számít, hogy valaki, hogy néz ki meztelenül, mert a kérdező amögé takarózott, hogy ruhában úgysem látszanak a csíkok. Na és? Attól még ott vannak...
Én fogytam 10 kilót a szülés óta kőkemény munkával és baromira örülök, hogy egy fia csíkom sem lett, még van 3-4 kiló, remélem, nem jönnek ki a csíkok akkor sem.
De ha repedt lenne a bőröm, arra is ugyanúgy néznék, mint a császárhegemre: harci seb, a kislányomra emlékeztet. Van, aki a gyereket magára tetováltatja, ez meg sokkkal jobb, természetes mementó.
Egyébként ha megfigyelitek, mindenki azt választja, ami jutott neki, így mindenki szerencsés, ez szuper, nem?
Én is tökre a 2. kategória vagyok ha nem lenne mellettem a gyerek azt mondanák nem is szültem...sovány vagyok mint lány koromban. A hasam csíkos de nem bánom,kárpótol a két kisfiam.
5 hónapos és 2 éves kisfiúk anyukája
Köszönöm a válaszokat!
Kérlek, ne pontozzátok le a válaszokat! Nekem mind hasznos!
2 választanám.
Ilyen is vagyok,csak szerencsére nem repedt meg a bőröm,bezzeg a mellemen.......:(
A nagy hasú anyukákra visszatérve, akik leszóltak téged...Bírom az ilyeneket..szép a bőrük, de azért, mert van, ami kitölti.. Azt nem tudom, hogy ők előtte is dagik voltak, vagy csak a terhesség miatt lettek azok, és most meg tojnak az alakjukra.. De ha előtte is így néztek ki, és most lefogynának, nekik szerintem csúnyább lenne a hasuk.. És ez minden ilyen kategóriájú embernél így van!
Te pedig ne aggódj ezen! :-) Állítólag idővel halványodnak a csíkok.. Amúgy nekem is a köldökömnél lett csík. Igaz, én még nem szültem meg meg, 36+1hetes vagyok, viszont előtte volt köldökpiercingem évekig (kb 6év), azalatt az idő alatt pedig az átszúrt rész is vékonyodott, és most, hogy babát várok azon a ponton lett egy O betű formájú repedés. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!