Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A két alkat közül melyiket...

A két alkat közül melyiket "választanátok" szülés után? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

1. kb 15 kiló felesleg, viszont normális bőr a pocakon -- ruhában az látszik, hogy dagi anya

2. inkább sovány sportos testalkat, viszont köldök körül szétrepedt bőr felfele-lefele irányban, nem vészes, de azért látszik rendesen --- ruhában normálisan néz ki, nem látszik, hogy szült az anya

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, független attól, hogy ti melyik "táborba" tartoztok.

2011. márc. 23. 21:21
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Egyébként egyik sem szoptat (már nagyobbak a gyerekek, 3 év körüliek), én viszont még szoptatom a picit (ő 4 hós, és 27 hós a nagyom). Nekik már rég lett volna idejük lefogyni...
2011. márc. 23. 22:09
 12/27 anonim ***** válasza:
57%

Érdekes, hogy így lepontoztatok. Én írtam, hogy az 1-es kategória sokkal jobb.

Sosem értettem miért az a lényeg, hogy valaki ruhában hogy néz ki, mivel az sokszor nem az eredeti külsőt mutatja. Fel lehet tuningolni a lógó mellet egy push-up melltartóval, el lehet takarni a csíkos hasat egy pólóval, de attól még ezek a hibák ott vannak és ez nem a valóság.

Én személy szerint csak akkor ismerek el alakot, ha az illető bikiniben, fehérneműben, meztelenül is jól néz ki.

Mindenesetre továbbra is azon a véleményem vagyok, hogy az első esetben bármikor lehet változtatni az adott "hibán", míg 2. esetben nem.

2011. márc. 23. 22:18
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Én most épp az egyes kategória vagyok, szóval nincs választási lehetőségem, de szeretnék fogyni:)
2011. márc. 23. 22:23
 14/27 anonim ***** válasza:
47%

15 kilót leadni úgy, hogy 30 fölött vagy nem megy észrevétlenül. Elvileg ha havonta 2 kilót fogysz. Ugye ez 7 hónap lenne, de én nem ismerek olyan lefogyott embert, akinek nem maradt nyoma.

Amúgy meg pucéran még nem láttam szép dagadt nőt.

2011. márc. 23. 22:25
 15/27 anonim ***** válasza:

Az ideális tempó heti kb. egy kiló fogyás, ebben az esetben havi 4 kg-ról beszélhetünk és nem kettőről, vagyis a 15 kg-ot kb. 4 hónap alatt simán le lehet úgy adni, hogy ne jöjjön vissza és ne ereszkedjen meg a bőr. Főleg, ha sportol mellette az a valaki és hidratálja a bőrét.

És azért írtam, hogy nekem az számít, hogy valaki, hogy néz ki meztelenül, mert a kérdező amögé takarózott, hogy ruhában úgysem látszanak a csíkok. Na és? Attól még ott vannak...

2011. márc. 23. 22:36
 16/27 anonim ***** válasza:

Én fogytam 10 kilót a szülés óta kőkemény munkával és baromira örülök, hogy egy fia csíkom sem lett, még van 3-4 kiló, remélem, nem jönnek ki a csíkok akkor sem.

De ha repedt lenne a bőröm, arra is ugyanúgy néznék, mint a császárhegemre: harci seb, a kislányomra emlékeztet. Van, aki a gyereket magára tetováltatja, ez meg sokkkal jobb, természetes mementó.

Egyébként ha megfigyelitek, mindenki azt választja, ami jutott neki, így mindenki szerencsés, ez szuper, nem?

2011. márc. 24. 00:01
 17/27 anonim ***** válasza:

Én is tökre a 2. kategória vagyok ha nem lenne mellettem a gyerek azt mondanák nem is szültem...sovány vagyok mint lány koromban. A hasam csíkos de nem bánom,kárpótol a két kisfiam.

5 hónapos és 2 éves kisfiúk anyukája

2011. márc. 24. 00:26
 18/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kérlek, ne pontozzátok le a válaszokat! Nekem mind hasznos!

2011. márc. 24. 07:50
 19/27 anonim ***** válasza:

2 választanám.

Ilyen is vagyok,csak szerencsére nem repedt meg a bőröm,bezzeg a mellemen.......:(

2011. márc. 24. 09:14
 20/27 anonim ***** válasza:

A nagy hasú anyukákra visszatérve, akik leszóltak téged...Bírom az ilyeneket..szép a bőrük, de azért, mert van, ami kitölti.. Azt nem tudom, hogy ők előtte is dagik voltak, vagy csak a terhesség miatt lettek azok, és most meg tojnak az alakjukra.. De ha előtte is így néztek ki, és most lefogynának, nekik szerintem csúnyább lenne a hasuk.. És ez minden ilyen kategóriájú embernél így van!

Te pedig ne aggódj ezen! :-) Állítólag idővel halványodnak a csíkok.. Amúgy nekem is a köldökömnél lett csík. Igaz, én még nem szültem meg meg, 36+1hetes vagyok, viszont előtte volt köldökpiercingem évekig (kb 6év), azalatt az idő alatt pedig az átszúrt rész is vékonyodott, és most, hogy babát várok azon a ponton lett egy O betű formájú repedés. :D

2011. márc. 24. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!