Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A két alkat közül melyiket...

A két alkat közül melyiket "választanátok" szülés után? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

1. kb 15 kiló felesleg, viszont normális bőr a pocakon -- ruhában az látszik, hogy dagi anya

2. inkább sovány sportos testalkat, viszont köldök körül szétrepedt bőr felfele-lefele irányban, nem vészes, de azért látszik rendesen --- ruhában normálisan néz ki, nem látszik, hogy szült az anya

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, független attól, hogy ti melyik "táborba" tartoztok.

2011. márc. 23. 21:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
2-es kategórisa vagyok. Utálnám a hájas hasamat. A férjem meg biztosan perverz, mert kifejezetten szereti a néhány csíkot a hasamon. :D :D Igaz, nekem vékony, gyöngyház-fényű, és nem feltűnő.
2011. márc. 24. 11:54
 22/27 anonim ***** válasza:

Egyértelműen a kettes...Aztán ha rámszakad a Nemzeti Bank, akkor irány a plasztikai sebész.

Én vékony maradtam szülés után, ugyanúgy nézek ki. mint előtte. Az én esetemben egyes 20-25 kilót hízott anyukák reakciója a következő volt: "De nem tudsz szoptatni, ugye?" (Különben simán szoptattam/ szoptatok.)

2011. márc. 24. 11:59
 23/27 anonim ***** válasza:
2-est választanám.
2011. márc. 24. 12:40
 24/27 anonim ***** válasza:

2es vagyok, annyi, hogy nekem egész lent a hasam alja repedt, csípőnadrágban sem látni, viszont csak úgy nagyon csúnya:(

mivel voltam +20kg is, tininek, tudom milyen nehéz fogyni, és nekem azt a felesleget ledobni nem volt könnyű. A combom a fogyás miatt repedt meg. Hála egész halványak már.

2011. márc. 24. 13:57
 25/27 anonim ***** válasza:
2-est választanám, nagyon jó plasztikai sebészek vannak már. Amúgy 25kg-ot híztam, és pont tegnap néztem vissza a terhes képeimet, hát jó dagi voltam önmagamhoz képest...de simán lefogytam kb. 2hónap alatt és szoptatni is tudtam, szerencsére a bőröm is szép maradt. De ez tényleg szerencse, vagy alkat dolga.
2011. márc. 25. 09:27
 26/27 anonim ***** válasza:
A striákat nem lehet plasztikázni, lézerrel lehet halványítani, de teljesen eltüntetni nem lehet!
2011. márc. 25. 10:35
 27/27 anonim ***** válasza:

Én a 2-ba tartozom, bár nem repedt szét a hasamon a bőr. Ellenben a fenekem az tele van striával. De mindegy, úgysem szeretek strandra járni és tangát sem hordok. Ruhában meg ki látja? :-)

És vékonyságom ellenére tejem is van bőven.

2011. márc. 25. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!