A két alkat közül melyiket "választanátok" szülés után? (bőv. Lent)
1. kb 15 kiló felesleg, viszont normális bőr a pocakon -- ruhában az látszik, hogy dagi anya
2. inkább sovány sportos testalkat, viszont köldök körül szétrepedt bőr felfele-lefele irányban, nem vészes, de azért látszik rendesen --- ruhában normálisan néz ki, nem látszik, hogy szült az anya
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, független attól, hogy ti melyik "táborba" tartoztok.
Egyértelműen a kettes...Aztán ha rámszakad a Nemzeti Bank, akkor irány a plasztikai sebész.
Én vékony maradtam szülés után, ugyanúgy nézek ki. mint előtte. Az én esetemben egyes 20-25 kilót hízott anyukák reakciója a következő volt: "De nem tudsz szoptatni, ugye?" (Különben simán szoptattam/ szoptatok.)
2es vagyok, annyi, hogy nekem egész lent a hasam alja repedt, csípőnadrágban sem látni, viszont csak úgy nagyon csúnya:(
mivel voltam +20kg is, tininek, tudom milyen nehéz fogyni, és nekem azt a felesleget ledobni nem volt könnyű. A combom a fogyás miatt repedt meg. Hála egész halványak már.
Én a 2-ba tartozom, bár nem repedt szét a hasamon a bőr. Ellenben a fenekem az tele van striával. De mindegy, úgysem szeretek strandra járni és tangát sem hordok. Ruhában meg ki látja? :-)
És vékonyságom ellenére tejem is van bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!