Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utolsó napok a terhességből....

Nitu26 kérdése:

Utolsó napok a terhességből. Vegyes érzések!?

Figyelt kérdés

Eddig annyira vártam,hogy eljöjjön ez a nap,hogy megszülessen a babánk,most pedig ba vagyok tojva :D

41hetes kismama vagyok,nem nagyon akar elindulni magától a kisasszony,így szerdáig vár a dokim ha semmi nem lesz addig,csütörtökön kell befeküdnöm.Hogy van ilyenkor a menet?

Bár még mindig bizakodom,hogy magától elindul a szülés és nem kell indítani.Valaki élt át hasonlót?

2013. ápr. 15. 23:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét szülésemet úgy indították el, hogy megpiszkált a doki: azt mondta, hogy leválasztotta a burkot a méhszájról. Rá 1-2 napra megindult a szülés. Ehhez az elsővel befektetett, míg a második babámmal (egy másik doki) hazaengedett. Szerintem jobb itthon, ott csak stresszeled magad még jobban. Kérdezd meg, hogy nem-e lehetne így.
2013. ápr. 16. 07:16
 2/2 anonim ***** válasza:

nekem is csütörtökön indították volna, de pont csütörtök fél 3-kor magától elindúlt, reggel 7-re meg lett a fiam :))

h utolsó pillanatig van remény....engem előtte a szülésznő vizsgált meg dúrván...

2013. ápr. 16. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!