Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mostmár tuti, hogy nincs...

Mostmár tuti, hogy nincs baba? De akkor ezek milyen érzések?

Figyelt kérdés
2 napig azt hittem,hogy beágyazódásos vérzésem van(mert még soha nem volt ilyen,hogy 8-9 nappal mensi előtt hamarabb jöjjön valami kis enyhe vérfolt...ráadásul 2 napig)de mára már normál vérzésnek tünik,csak nagyon szédülök,,,nem is tudom,h mi történhetett?
2012. nov. 24. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nemvárt nap után tesztelj reggeli első vizeletből és akkor pontosan meg tudod az eredményt.
2012. nov. 24. 10:48
 2/4 anonim ***** válasza:
De olyan mennyiségben jött meg,ahogyan megszokott mindig??Mert ha esetleg csak 2-3 napig fog tartani és sokkal kevesebb lesz a megszokottnál,akkor még lehetsz terhes!!De ha ugyan olyan lesz a mennyisége és a minősége,akkor nem valószínű a terhesség.
2012. nov. 24. 10:55
 3/4 A kérdező kommentje:
hát,igen,ez az,hogy 2 napig nem olyan volt amilyen szokott....hát most úgy néz ki,hogy rendesen megjött...már fáj a lábam és a derekam,ahogy szokott....mondjuk a szédülést nem értem....meg az előző 2 napot sem....
2012. nov. 24. 11:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ha rendesen megjött,akkor sztem ott nincs baba sajnos :( De ha téged az megnyugtatna,akkor a mensi után csinálj egy tesztet.
2012. nov. 24. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!